سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
یه مدت چای، قهوه، چیز شیرین، غذای ادویه دار، سرخ کردنی، ترشیجات نخور. بعد غذات تا یه ساعت آب نخور. همچنین وسط غذا. فاصله بین شام تا خوابیدن 2 ساعت باشه. بعد غذا دراز نکش،. من اینجوری بهتر شدم
نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
دلیلش چیه صبح تو مدرسه داشتم میمیرم درحالی که فقط دو لقمه واسه اینکه ضعف نکنم خوردم
والا چی بگم هرکس یه جوره. من از صبحانه نخوردن زخم معده گرفتم خودمو زیاد گرسنه نگه میداشتم. استرس هم کمک کرد که بدتر شم. عادت های بد غذایی هم دلیلش بود. از وقتی صبحانه میخورم بهترم و پرهیزات. صبح ها هم ناشتا پنتوپرازول میخورم شبم فاموتیدین.
نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
دوست عزیز بعد تو این سه ماه بهتر شدید یا نه تا چندمدت باید بخورم فاموتیدین مال چه شرکت ...
بهتر شدم ولی یه مقدار دور شدم از پرهیزات چند روز باز اذیت میکنه. الان هم نمیتونم خوب بخوابم. خوابم میاد ولی اسید معدم ته گلومه،خیلی اذیتم. راستش شرکتش فرقی نداره که