اره سه سال و نیمه تهوع داشتم اینقدر دکتر رفتم قرص معده اعصاب دادن که شدم اسید معده درد معده ترش کردن ...
آخی بمیرم. خیلی بده میفهمم. من یه بار به قدری سرفه کردم به خاطر اینکه اسید معدم اومده بود تو حلقم. داشتم خفه میشدم کارم به جایی رسید که اورژانس منو برد بیمارستان
نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره سه سال و نیمه تهوع داشتم اینقدر دکتر رفتم قرص معده اعصاب دادن که شدم اسید معده درد معده ترش کردن ...
من یک ساله اینجوری شدم ولی چهار پنج ماهه که فهمیدم از معدمه. درد خاصی ندارم ولی اول صبح فقط سرفه داشتم در حد خفه شدن شبا هم انگار ته گلو یه چیزیه. اعصاب نذاشته برام
نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
خدانکنه عزیزم ولی واقعا من حتی قرص هم خوردم یه سال تموم تازه بازم امسال یه نوع قرص اعصاب خورد ...
تورو خدا برو پیش یه دکتر خوب، داری خودتو از بین میبری. من وقتی استرسی میشم معدم بدتر میشه. اون باری که با اورژانس رفتم خیلی ببخشید گلاب به روت سه بار خلط بالا آوردم همراه با رده هایی از خون. که خلط نبود اسید معدم بود