2777
2789
عنوان

خانمها کسی بیمه عمر ملت داره؟

2331 بازدید | 10 پست

چطوره و اینکه چقدر چند وقت یکبار واریز میکنید . کسی هست مستمری بگیر این بیمه باشه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله من دختر دایم بهم پیشنهاد داد خودش همه کارمو راست و ریس کرد نمیدونم 

من چند ساله میخوام ثبت نام کنم بعد پشیمون میشم آخه معلوم نیست بعد سالها جمع نکنن برن والا چون چیز مشخصی نیست آخه از این میترسم

من چند ساله میخوام ثبت نام کنم بعد پشیمون میشم آخه معلوم نیست بعد سالها جمع نکنن برن والا چون چیز مش ...

من اول به امید خدا بعدهم دختر داییم حالا هرچی خدا بخاد همون میشه من یه ساله شروع کردم هنوز ۱۴ سال مونده😁

امیدم به خداهست همیشه
من اول به امید خدا بعدهم دختر داییم حالا هرچی خدا بخاد همون میشه من یه ساله شروع کردم هنوز ۱۴ سال مو ...

به امید دختردایییت😂😂😂 من الان ۵ ساله میخوام ثبت نام کنم همش یه چیزی جلومو میگیره نمیدونم والا هیچ چی نمیشه اعتماد کرد همین بیمه تامین اجتماعی قابل اعتماد تره 

والا بعد ۱۵ سال معلوم نیست چی میشه 

من دارم ماهی ۱۰۰هزارتومان واریز میکنم بعداز ۱۵ سال بازنشت میشم

برا شما بیمه ملته

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

اره گلم

بیمه ملت جزو بهترین بیمه هاست پشتش خیلی قرصه