2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 50 پست
عزیزم شما برای احترام به دیگران اول باید به خودت احترام بزاری  الان بدن شما گرسنه س پس به نیاز ...

مرسی عزیزم چشم بلند شدم دارم جاتون خالی درست میکنم

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم چشم بلند شدم دارم جاتون خالی درست میکنم

نوش جونت

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

مگه چندسالگی ازدواج‌کردی که الان میخوای مامان شی🤗

من باشوهرم پسر عمو دختر عموییم اون از بچگی همش من و میخواسته همه ام میدونستن از توجه هاش من میگفتم ن داداشمه اون الان داره کم کم میره تو بیست و پنج سال منم که 19سالمه دیگه ۱۷سالگی حسشو و... گفت تا ۱۸دوست بودیم دیگه ۱۸عقد ونامزدی و چهار ماهه پیش عروسیم ولی سرکار اقا جونش بچه اس و بچه ببینه از خود بی خود میشه رو مخ منم رفته و میگه از یه طرف بچه میخوام از یه طرفم میگه نمیخوام تو الان اذیت شی ولی خو همه میگن براش بچه بیار موندم چیکار کنم گفتم دیگه اگر ترسمو از بارداری و زایمان کم کم بزارم کنار وبگم اقدام کنه😂

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 
من باشوهرم پسر عمو دختر عموییم اون از بچگی همش من و میخواسته همه ام میدونستن از توجه هاش من میگفتم ن ...

ان شاالله هرچی به صلاحتونه بشه ولی به نظرم خیلی زوده خودت هنوز تجربه ای از  زند گی مشترک نداری البته این تصمیم شخصیه ولی یکم زمان بده کجا زندگی میکنید منظورم شهره

ان شاالله هرچی به صلاحتونه بشه ولی به نظرم خیلی زوده خودت هنوز تجربه ای از  زند گی مشترک نداری ...

اره عزیزم نه نظر لطفتونه من تازه خوشحال میشم کسی راهنماییم کنه اره خودم خیلییی ترس از زایمان و بارداری دارم من خوزستان زندگی میکنم خداروشکر از نظر ماشین وخونه و مالی و همه چی اوکی هستیم 

اره عزیزم نه نظر لطفتونه من تازه خوشحال میشم کسی راهنماییم کنه اره خودم خیلییی ترس از زایمان و باردا ...

اخه همه چی پول نیست که واقعا سخته بچه داری الان فعلا باید خودت زندگی کنی ببینی سختیایه زندگی چجوریه کنار بیای با بالا و پایینش بعد مامان بشی

اخه همه چی پول نیست که واقعا سخته بچه داری الان فعلا باید خودت زندگی کنی ببینی سختیایه زندگی چجوریه ...

اره دقیقا خیلیا میگین بچه بیار خیلیام میگن که نیار ولی از یه طرفم میبینم شوهرم بچه میبینه ذوق میکنه دلم میسوزه 🙁

اره دقیقا خیلیا میگین بچه بیار خیلیام میگن که نیار ولی از یه طرفم میبینم شوهرم بچه میبینه ذوق میکنه ...

عزیزم منطقی باش شاید شوهرت فردا خیلی چیزا دید و دلش خواست من ۳۳سالمه نمیتونم بهش فکر کنم بچه خوبه ها ولی وقتی میبینم هنوز خودم تو کشورم تن و بدنم سر هرچیزی میلرزه و تربیت بچه چقدر دردسر ه عذاب وجدان میگیرم بخوام بیارم

اره دقیقا خیلیا میگین بچه بیار خیلیام میگن که نیار ولی از یه طرفم میبینم شوهرم بچه میبینه ذوق میکنه ...

من دوستم یه ساله ازدواج کرده ۳۴سالشه اقدام کرد حامله شده الان روزی ده بار میگه چه غلطی کردم تو این دوران یدم شوهرم اصلا نمیتونه بابای خوبی باشه شوهرش عاشق بچست ولی زنش ویارداره میگه ن بچه ازیا چیه مادر منم ۳تا زایید این و کلی میگم ممکنه شوهر شما نجوری نباشه ولی ۴ماه کمه واسه تجربه داشتن

عزیزم منطقی باش شاید شوهرت فردا خیلی چیزا دید و دلش خواست من ۳۳سالمه نمیتونم بهش فکر کنم بچه خوبه ها ...

شما چندساله ازدواج کردی گلم؟

من دوستم یه ساله ازدواج کرده ۳۴سالشه اقدام کرد حامله شده الان روزی ده بار میگه چه غلطی کردم تو این د ...

شوهر شما نمیتونه بابای خوبی باشه یا شوهر دوستتون؟

من دوستم یه ساله ازدواج کرده ۳۴سالشه اقدام کرد حامله شده الان روزی ده بار میگه چه غلطی کردم تو این د ...

اره میدونم برا تجربه میگید 

حقیقتا خودمم خیلی میترسم از باردار شدن یا زایمان بنده خدا هم اجباری چیزی نمیکنه دوست داره عشقش بچس یه چند باریم گفت،ولی بعدش گفت میترسم خسته شی سنت کمه درد بکشی واین چیزا دوباره بیخیال شد ولی خب با بچه هرکسی ببینه سرگرمه 

بعد از یه طرف ترس دیگمم اینه زندایی شوهرم حالا نمیدونم از سرحسادت یا لجبازی چیزی چون شوهرمو برا دخترش میخواسته میترسونه من و یا چی همش میگفت که برین ازمایش بدین مشکل نداشته باشین پسر عمو دخترعمویین ازمایش و همه چی دادیم خداروشکر هیچ مشکلی ژنتیکی پیدا نشد،الان یه مدته میگه ناباروری زیاد شده شاید بعد بچه دار نشی واین چیزا نمیدونم والا