2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 50 پست
وای خوشبحالتون حالا گفتم پلو زرشک مرغ درست کنم برا شب شوهرمم بزارم خداکنه بتونم بخورم

درست کن اره بیشتر هم بذار  تا شب راحت باشی 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست کن اره بیشتر هم بذار  تا شب راحت باشی

اره اون بنده خدا دوبار هی زنگ زد بخوریا گفتم باشه دیگه بار بعدی گفت اگر میدونی تا برات غذا بگیرم از بیرون بفرستم بعد یچی شب درست کن باهم بخوریم 😂😂

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 
میفهممت ولی گشنه نمون مثل من ناراحتیه معده میگیری

وای جدی؟یعنی بر اثر نخوردن اینجوره؟

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 
اره اون بنده خدا دوبار هی زنگ زد بخوریا گفتم باشه دیگه بار بعدی گفت اگر میدونی تا برات غذا بگیرم از ...

اخه درکت میکنم تنهایی سخته ولی با غذا درست کردن هم وقتت میگذره هم به خودت از لحاظ سلامتی میرسی با میوه و شیرینی ادم سیر نمی شه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اخه درکت میکنم تنهایی سخته ولی با غذا درست کردن هم وقتت میگذره هم به خودت از لحاظ سلامتی میرسی با می ...

اره از دیشب که باهم شام خوردیم چیزی نخوردیم اخه هم تازه عروسم هم خونه بابام اینا همه دورهم میخوردیم و پیش نیومده بود تنهایی چیزی وبخورم چون میدونستن نمیخورم دیگه الان که چهار ماهه ازدواج کردم گاهی اوقات شوهرم که نیستش اینقدر اذیتم هی اونم دعوا میکنه بنده خدا که چرا نمیخوری دو سه بار بدون این که بهم بگه بخاطر این که مجبور باشم بخورم غذا سفارش میده میفرسته بعد به من میگه😂😂😂

وای جدی؟یعنی بر اثر نخوردن اینجوره؟

اره عزیزم انقدر عذاب کشیدم که نگو دکتر گفت حتی نباید ده دیقه هم ناشتا باشی ورم معده و کولیت روده گرفتم شانس وردم زخم معده نشد الان به زور یه لقمه یخورم فقط معدم پرشه

اره عزیزم انقدر عذاب کشیدم که نگو دکتر گفت حتی نباید ده دیقه هم ناشتا باشی ورم معده و کولیت روده گرف ...

وای چه بد من حتی صبحانه ام نمیخورم خوشم نمیاد

وای چه بد من حتی صبحانه ام نمیخورم خوشم نمیاد

منم هینجورم دقیقا فقط جمعه ها که شوهرم خونست میخورم ولی صبح پامیشم یه شیرو خرما میخورم که فقط ناشتا نباشم چون روزای وحشتناکی و گذروندم

منم هینجورم دقیقا فقط جمعه ها که شوهرم خونست میخورم ولی صبح پامیشم یه شیرو خرما میخورم که فقط ناشتا ...

وای عزیزم 

هنوزم معده ات در گیره؟

من بدنم ضعفیه الانم شاید اقدام به بارداری کنم مامانم اینا هم اینقدر حرص میخورن😂😂🙁

وای عزیزم  هنوزم معده ات در گیره؟ من بدنم ضعفیه الانم شاید اقدام به بارداری کنم مامانم اینا ه ...

معده که مشکل پیدا کنه فقط مراعات میخواد درمان نداره یه ذره غذام دیربشه مثلا مهمونی باشیم آنچنان دردی میگیره یا مثلا دیر بشه شب غذا بخورم تا صبح باید به ودم بپیچم لطفا نذار اینجوری بشی

معده که مشکل پیدا کنه فقط مراعات میخواد درمان نداره یه ذره غذام دیربشه مثلا مهمونی باشیم آنچنان دردی ...

وای خدایا چه بد فکر نمیکردم اینجوری باشه مامانمم میگه نکن فردا باردار میشی داغون میشی ولی من فکر میکردم اگه گشنه باشی چیزی نمیشه اخه سنمم کمه ۱۹سالمه🙁

دست خودم نیست

عزیزم شما برای احترام به دیگران اول باید به خودت احترام بزاری 

الان بدن شما گرسنه س پس به نیازش احترام بزار پاشوو💚🌱

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

وای خدایا چه بد فکر نمیکردم اینجوری باشه مامانمم میگه نکن فردا باردار میشی داغون میشی ولی من فکر میک ...

من اولین معده دردم ۲۰سالگی بود سرکار میرفتم انقدر سرم شلوغ بود قت نمیکردم ناهار بخورم وائساده ساعت ۶و۷ دوتا لقمه میخوردم تا ۹ شب انقدر خسته بودم میلم نمیکشید یکسال بعدش اینجوری شدم جدی بگیر