خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره اون بنده خدا دوبار هی زنگ زد بخوریا گفتم باشه دیگه بار بعدی گفت اگر میدونی تا برات غذا بگیرم از ...
اخه درکت میکنم تنهایی سخته ولی با غذا درست کردن هم وقتت میگذره هم به خودت از لحاظ سلامتی میرسی با میوه و شیرینی ادم سیر نمی شه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اخه درکت میکنم تنهایی سخته ولی با غذا درست کردن هم وقتت میگذره هم به خودت از لحاظ سلامتی میرسی با می ...
اره از دیشب که باهم شام خوردیم چیزی نخوردیم اخه هم تازه عروسم هم خونه بابام اینا همه دورهم میخوردیم و پیش نیومده بود تنهایی چیزی وبخورم چون میدونستن نمیخورم دیگه الان که چهار ماهه ازدواج کردم گاهی اوقات شوهرم که نیستش اینقدر اذیتم هی اونم دعوا میکنه بنده خدا که چرا نمیخوری دو سه بار بدون این که بهم بگه بخاطر این که مجبور باشم بخورم غذا سفارش میده میفرسته بعد به من میگه😂😂😂
بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️
اره عزیزم انقدر عذاب کشیدم که نگو دکتر گفت حتی نباید ده دیقه هم ناشتا باشی ورم معده و کولیت روده گرفتم شانس وردم زخم معده نشد الان به زور یه لقمه یخورم فقط معدم پرشه
وای عزیزم هنوزم معده ات در گیره؟ من بدنم ضعفیه الانم شاید اقدام به بارداری کنم مامانم اینا ه ...
معده که مشکل پیدا کنه فقط مراعات میخواد درمان نداره یه ذره غذام دیربشه مثلا مهمونی باشیم آنچنان دردی میگیره یا مثلا دیر بشه شب غذا بخورم تا صبح باید به ودم بپیچم لطفا نذار اینجوری بشی