2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه ولی

262 بازدید | 50 پست

شوهرم نیستش خونه منم اصلا وقتی تنها باشم اشتهام کور میشه گشنم میشه ولی نمیتونم بخورم چیزی حتی دوست دارم کوچیک ترین خوراکیمم یکی باشه باهم بخوریم🙁🙁🙁

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 

دیگه وقتی گرسنه باید یه چی بخورید یا نه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من وقتی شوهرم نیست اشتهام باز میشه قشنگ دولوپی میخورم   

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

منم اوایل همین طور بودم ولی دیدم خیلی سخته دیگه تنهام باشم غذا درست میکنم نیمرو و اینها نه ها قشنگ غذای خوب درست نیکنم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اتفاقا من وقتی شوهرم نیست اشتهام باز میشه قشنگ دولوپی میخورم    

وای چه خوب😂😂😂

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 
وقتی گشنته بخور دیگه خدایی نکرده ناراحتی معده میگیری 

بخدا اصلا دست خودم نیست خیلی گشنمه شوهرمم کار داره بیرونه هی میگه یچیزی درست کن بخور من میگم نمیتونم😂😂دیگه گفت یچی درست کن بخور بعد من میام شام باهم میخوریم نمیدونم الان چی درست کنم

منم اوایل همین طور بودم ولی دیدم خیلی سخته دیگه تنهام باشم غذا درست میکنم نیمرو و اینها نه ها قشنگ غ ...

بنظرت چی درست کنم الان؟

بنظرت چی درست کنم الان؟

من وقتی شوهرم نیست غذاهایی که اون نمی خوره درست میکنم شماهم غذای مورد علاقت رو درست کن حتی اگه دردسرش زیاد باشه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وااای دقیقا منم اینجوریم غذا بهم کوفت میشه تنهایی حتی غذاهایی که عاشقشم تنهایی بدترین غذاست واسم میف ...

دقیقاااا هی زنگ میزنم بهش میگه بلندشو یچیزی درست کن بخور من شب باهم میخوریم بنده خدا دوبار زنگ زد که من یچی بخورم بهش گفتم باشه میخورم ولی هنوز هیچی نخوردم😂

من وقتی شوهرم نیست غذاهایی که اون نمی خوره درست میکنم شماهم غذای مورد علاقت رو درست کن حتی اگه دردسر ...

وای خوشبحالتون حالا گفتم پلو زرشک مرغ درست کنم برا شب شوهرمم بزارم خداکنه بتونم بخورم