2777
2789
عنوان

کلاس اولی

249 بازدید | 23 پست

بچها سلام پسرمن کلاس اوله 

مشکلی که دارم اینه که خانمشون هرروز حدودا ۲ یا ۴ صفحه املا میده که بنویسن و روخوانی کنن خب من الان پسرم حالش از هرچی املا و روخوانی بهم میخوره اصلا اشتیاقی نشون نمیده میگه چقد املا بنویسم وقت برا کارای دیگه اصلا نمیمونه  .من الان میخام برامعلمشون ویس بدم بگم که املا رو کمتر کنه نه که هرروز ۴صفحه بفرسته . بگه املا وروخوانی . چجوری بگم که هم مودبانه باشه هم اینکه واقعا گوش بده چندتا از مادرا گفتن اصلا انگار نه انگار 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

4 صفحه چه خبره برا کلاس اولی معلم گسرم 5 خط میگه کلاس دومه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول اینکه محیطی که حالا املا میگیره رو عوض کن مثلا اگر داخل اتاق مینویسه ببرش داخل حال یکم مکان و عوض کن براش یه جایزه بگیر بگو اگر مثلا تا آخر این ماه بخونی و بنویس یه جایزه داری و اینا

بگو اینا کلاس اولن باید تکلیف ی طوری باشه که بتونن انجام بدن جذب شن نه که باعث شه از درس زده شن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
واله پسرمنم کلاس اوله هرشب املادارن ولی نه سه چارصفحه نهایت زیادکه بشه نصف صفحه وگرنه درحدسه خط اینا

بخدا اصلا داغونمون کرده هم بچها عصبی شدن هم خودمون 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

پیام بده بگواین که بخوایم بچه هاروسه چارساعت یه جانگه داریم سخته به حرف گوش نمیدن دلزده شدن ودیگه بازدهی نداره پسربچه هاجنب وجوششون بیشتره نمیتون زمان زیادیویه جابشینن توی مدرسه شایدازمعلم حرف شنوی داشته باشن ولی توخونه ازوالدین کمترحرف شنوی دارن بگوفقطم بچه ی من اینطوری نیست ازچندتادیگه ازمادراهم پرسیدم همین مشکلوداشتن من فکرکردم شایدمشکل من تنهاباشه

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...
اول اینکه محیطی که حالا املا میگیره رو عوض کن مثلا اگر داخل اتاق مینویسه ببرش داخل حال یکم مکان و عو ...

عزیزم بخدا ۴تا صفحه املا میده خب مشخصه بچه اشتیاقی نداره برانوشتن پسر من باهوشه خداروشکر کلی الان میگه مامان من املا دوسندارم وقتی میگم بیا املا داری بیچاره انگار عذابش میدن 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
بخدا اصلا داغونمون کرده هم بچها عصبی شدن هم خودمون 

میدونم بابامن خودم پسرم به قدری شره ینی بعضی وقتافقط دلم میخوادخودموبزنم زودم همچیویادمیگیره ولی چون جنب وجوشش زیاده نمیتونه یه جابشینه 

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...
به مدیر مدرسه بگو اگه هم خیلی معلم بی اعصابیه ب مدیر بگو نگه ک تو گفتی فقط خودش تذکر بده

به مدیرمون گفتیم تذکر داد این تو گروه پرید به مادرا که هرکی مشکل داره کلاس بچشون عوض کنه آخه وسط سال

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

املا هرشب دیکته شب اندازه اش هم سن بچه به اضافه ۱

یعنی اگه بچه ات ۷ سالشه ۸خط املا باید بنویسه

املای کلاسیشون هم از ۸ خط بیشتر بگه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
میدونم بابامن خودم پسرم به قدری شره ینی بعضی وقتافقط دلم میخوادخودموبزنم زودم همچیویادمیگیره ولی چون ...

افرین دقیقا عینه پسر من بخدا هرشب دعوا داریم تازه من خیلی مراعات میکنم میگم عصبی نشه ولی خب یجاهایی دیگه منم صبرم تموم میشه

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
املا هرشب دیکته شب اندازه اش هم سن بچه به اضافه ۱ یعنی اگه بچه ات ۷ سالشه ۸خط املا باید بنویسه امل ...

نه عزیزم الان یه کتاب دیکته دارن اونو میگه  که دوصفحه هست دوصفحه هم خودش میده 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
2790
2778
2791
2779
2792