2821
2789
عنوان

کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست

بعدم عزیزم اگه ازصحبت بامعلم نه شمانه بقیه والدین به نتیجه نرسیدین حتمابامدیرمدرسه صحبت کنین توهین به معلمای عزیزنباشه ولی بعضیافقط فک میکنن حرف وروش خودشون درسته مادرپدراهیچی نمیفهمن

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم الان یه کتاب دیکته دارن اونو میگه  که دوصفحه هست دوصفحه هم خودش میده

چه خبره بچه توانش رو نداره

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بعدم عزیزم اگه ازصحبت بامعلم نه شمانه بقیه والدین به نتیجه نرسیدین حتمابامدیرمدرسه صحبت کنین توهین ب ...

به مدیر گفتیم ولی خانمشون تو گروه پرید به مامانا

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

ازهرجهت بخوای فک کنی زیاده برابچه کلاس اولی معلم پسرمن یه املاخودش تومدرسه میگیره یکی هم ماتوخونه دوتاش باهم میشه یک صفحه جلسه اولیامربیان نمیزارن؟اونجاهمه مادرادرحضورمدیرمطرح کنین خودمعلمم باشه

بپره خب معلمم یه جایی اشتباه میکنه شماکوتاه نیاین عزیزم سعی کنیددوستانه حل کنین شایدبازلج کنه توتدریسش برابچه هاکم بزاره سعی کنیدبادلیل قانعش کنید

به مدیر گفتیم ولی خانمشون تو گروه پرید به مامانا

بازم بگین ایشون تذکر شنیدن اونجوری کردن

همون جوابهاش هم اسکرین بگیر بفرست واسه مدیر

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بپره خب معلمم یه جایی اشتباه میکنه شماکوتاه نیاین عزیزم سعی کنیددوستانه حل کنین شایدبازلج کنه توتدری ...

الان زنگ زدم به مدیر گفتم گفت خودم رسیدگی میکنم تا ببینیم چیکار میکنه راستی پسر شما نگارششون تا کجا درس داده

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁