2777
2789
عنوان

سلام بچه ها جواب مربیمو چی بدم😬

132 بازدید | 10 پست

سلام من کرونا دارم چند روزه بعد مربیم اومده پیام داده میگه بهتری ؟از اونجای ک ادم بیشعوریم بلد نیستم جوابشو بدم چی بگم 😬😬😬

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شکر خدا بهترم 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

بگو فداتون بشم بهترم ممنون

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
بهتر نیستم که😂🤦🏽‍♂️

خب بگو فعلا همون وضعیت دارم با دعای شما بهترم میشم 😂

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

بگو خیلی ممنونم حالمو پرسیدین به یادم بودید 

(اگر حالت خوبه بگو حالم بهتره خداروشکر لطف کردین

اگر حالت بد بگو متاسفانه هنوز خوب نشدم و حالم بد ، یسری از علائمتم بگو 

درکل امیدوارم زود خوب شی جوجو

اگر باهاش راحتی هم فدات بشم مرسی عزیزم و ازینا هم به کار ببر😂😂❤