leili0111 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 455 عنوان کرونا 100 بازدید | 8 پست دوستان کرونا گرفتم. دیروز تستم مثبت شد. میشه اگر تجربه دارید بگید چی خوبه چی بدشیربرنج و لبنیات پروبیوتیک دار میشه مصرف کرد؟ 1400/11/11 | 09:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8998 دکتر من بهم گفت لبنیات نخورمفقط ماست اونم توش پودر گل سرخ یا نعنا بریزمآب هویج و آب سیب زیاد بخورمایعات سوپبلدرچین برای ضعف خوبه موز برای معده خوبهاینا رو دکترم گفت بخورمقرص و ویتامین هم که دکتر تجویز میکنه زینک رو حتما بخور میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
شاهپسرمی عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1419 شیر ماست زیاد استفاده نکن مایعات زیاد بخور آب سیب آب هویچ عالیه .گوشت گوسفند هم توسوپ بریز هم تو شیشه کن خیلی مقویه دیگه باید تقویت بشی میوه زیاد بخور سوپ ... نگران نباش این اومیگرون خیلی ضعیفه زود خوب میشی
leili0111 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 455 دکتر من بهم گفت لبنیات نخورم فقط ماست اونم توش پودر گل سرخ یا نعنا بریزم آب هویج و آب سیب زیاد بخو ... من فرصت نکردم دکتر برم چون نمیتونم رانندگی کنم. قرصایی که براتون نوشته بودن چی بود؟
leili0111 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 455 شیر ماست زیاد استفاده نکن مایعات زیاد بخور آب سیب آب هویچ عالیه .گوشت گوسفند هم توسوپ ... مرسی عزیزم
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8998 من فرصت نکردم دکتر برم چون نمیتونم رانندگی کنم. قرصایی که براتون نوشته بودن چی بود؟ ویتامین سی و بی، زینکیه ویتامین بود مخصوص خانم ها بودشربت گیاهی برای گلو درداستامینوفن ناپروکسن یه قرص بود که مکیدنی زیر زبون بود اسمشو یادم نیست اما دکتر برای اینکه مشکل تفسی برام ایجاد نشه بهم داده بودآمپول و سرم تقویتی میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
شاهپسرمی عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1419 مرسی عزیزم قربونت ما خانوادگی گرفتیم من باردارم هستم فقط میوه غذامیتونستم بخورم دیگه هیچی خداروشکر خوب شدم فقط استرس نداشته باش حتما یه دکتر برو
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8998 اب عسل و لیمو ترش من دوران مریضیم میخوردم میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8998 ان شاءالله هر چه زودتر سلامتی تون رو به دست بیارید میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی