2777
2789
یواشکی

عزمزمه اگه هنوز بچه نداریی خب چرا خودتم کار نمیکنی ؟ خودتم کار کن لااقل پس انداز داشته باشی ، خود من به شخصه اوایل ازدواج مثل تو بودم به خاطر برشکستگی شوهرم مجلس خوب نگرفتیم مثل تو حسرت به دلم میموند ولی گفتم بسه دیگه خودمم پا به پای شوهرم کار کردم الحمد الله زندگیم رو روال اومد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کسو آدم حساب نکن

اگه شوهرت خوبو برای زندگیتون زحمت میکشه خوشبخترینی

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
قبلشم وضع بابام متوسط بود با سه تا بچه... زیاد خوشی ندیدم تو زندگیم

چی بگم عزیزم ذکر و دعا واسه افزایش روزی بخون درهرشرایطی توکلت بخدا باشه

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
یه سالی میشه ازدواج کردم، عروسی نگرفتم، به بهونه کرونا ولی خدا میدونه به خاطر بی پولیم بود، الانم هر ...

عزیزم انشالله خدا پر توانت کنه رزق و روزیتون زیاد باشه زمانی که‌منم‌میخواستم‌عروس شم همزمان شد با ازدواج خیلی از دوستام خوب اونا عروسی عالی جهاز عالی ولی‌من‌در حد حقوق خودم جهاز خریده بودم  حتی روم‌نمیشد عکس‌بدم همسرمم سرباز بود تو خونه یه عروسی خیلی ساده گرفتیم که فامیل‌منو‌مسخره میکردن‌میگفتن تولده 😑 تازه عروس بودم کاپشن تا دو سه سال مال دوران دانشجویمو‌میپوشیدم الان ده سال گذشته خداروشکر زندگیم از همه دوستام بهتره کار کردیم تلاش‌کردیم زندگیمون خیلی عالی شد شکرخدا .حسرت عروسی‌هم نکش‌چندسال دیگه دستت باز شد برو آرایشگاه لباس بپوش عکس و... بگیر تو ای جشنا هیچی نیست جز حرف فامیل.

متاسفانه اینقدر وضعیت اقتصادی بده که هر چی هم تلاش کنیم فایده نداره . توکلت به خدا باشه .‌همینکه با ...

آره بخدا، ولی یه جاهایی دیگه آدم اشکش در میاد...

صبحی میخواستم برم سر کوچه تو راه چند بار چسب کفشم وا شد، میخواستم بزنم زیر گریه...

خیلی زحمتکشه، خیلی، پسر خوبیه... فقط گاهی اوقات دلم میگیره، اونم تو خلوت خودم

شاید باورت نشه

ولی همون دخترا یه روزی خواهند حسرت تو رو بخورن

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.