2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سالی میشه ازدواج کردم، عروسی نگرفتم، به بهونه کرونا ولی خدا میدونه به خاطر بی پولیم بود، الانم هر چند کمرنگ حسرتش به دلمه...

دوستم تازه ازدواج کرده، جهازش رو میبینم کامله، مال من نصفه بود حسرتش رو دلم موند، فکر کنین سرویس چوب نداشتم خانواده شوهرم قول دادن میخرن برام، ولی آخرش نخریدیم،🥲 دست دو گرفتم...

حالا اینا به کنار، کفشمم پول ندارم جدیدشو بخرم، روش ترک ترک شده، چسباشم هی وا میشن، اونم غصه ام میده...

بله هستیم 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
تازه دختر فامیلمون اومده بودن خونه مون گفت خونه تون چه زشته، خودشون وضعشون خوبه، دلم خیلی شکست

ماشالا به شعور دختر فامیلتون😐

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️
تازه دختر فامیلمون اومده بودن خونه مون گفت خونه تون چه زشته، خودشون وضعشون خوبه، دلم خیلی شکست

توکل بخدا کار شوهرت چیه؟هنوز اول عروسیته کم کم دستتون باز میشه انشاءالله 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
عزیزم برو سرکار اگر شرایطش را داری

میدونید شوهرم خیلی حساسه اجازه نمیده... جنگ به پا میشه اگه بگم... شرایطمو نمیتونم کامل توضیح بدم، همین قدر بگم که نمیتونم برم بیرون سرکار