2777
2789
عنوان

حقیقت

267 بازدید | 41 پست

هيچ وقت شوهرتون رو به خاطر عيبهاش سرزنش نكنيد!

شايد اون به خاطر همين عيباش بوده كه نتونسته با يكي بهتر از شما ازدواج كنه!🙄

سأظل (صاحبك) للأبد سواءً بالصاد أو بدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ما چه ایرادی داشتیم که مجبورشده ازدواج کنه با ما

خیلیم دلشون بخواد😞😒

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤
عذر میخوام اکثر مردها زنشون براشون زیاده این که دارید میگید فقط برای ۵درصد آدما میشه به کار برد  ...

چقدر امارتون دقیقه افرین به شما🙄

سأظل (صاحبك) للأبد سواءً بالصاد أو بدونه
بفرمایید

اگر شما همسرتون عاشقانه دوستتون داشته باشه و همیشه در تلاش باشه که کمکتون کنه عیب هاتون برطرف بشه و شما هم هیچ وقت از راهنمایی هاش سرافکنده نشده باشید 

بلکه همیشه وقتی یک چیز رو گفته و شما انجام ندادید پشیمون شده باشید که چرا به حرفاش گوش ندادید 

بااین شرایط که  اون زن هیچ وقت از شما پول برای خودش نخواسته و فقط به خاطر مخارج سنگین زندگی مدام ازتون خواسته که حواستو جمع کن مثلا الان لازم نیست حقوق این کارگر رو زیاد کنی دوماه مونده به عید و بعد دوباره باید زیاد بشه 

یا ازت خواسته  باهم برین بیرون و وقتی رفتید حالا چون ماشین ندارید درحال حاضر ممکنه به برادرتون زنگ بزنید که کجاست یا اون زنگ بزنه میگید با خانمم اومدم بیرون فلان جا هستم بیا بریم ی قهوه بخوریم ؟ 

درحالی که همسرتون از مواجه شدن با خانواده ی شما دل خوشی نداره    طفل معصوم فقط به خاطر زندگی خودتون برای اینکه شما نتوانستید وسایل های اصلی که باید تهیه می‌کردید رو از خانواده بگیرید و زن مجبور شده  بگه لطفا سه تیکه ای که شما باید بگیرید رو بگیرید من جهازم آماده است ما خونه اجاره کردیم و باید بریم زیر یک سقف  اما اونا نه تنها نگیرند بلکه زنتو به باد کتک هم بگیرند 

تو این مواقع چکار می کردی؟؟؟؟؟

حالا سرویس طلا هم نخواستم  میگم سگ خورد دارن اما نمیگیرند  حلال نباشه براشون ولی درخواست هم نکردم و نمیکنم 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید