2789
عنوان

حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 41 پست
اگر شما همسرتون عاشقانه دوستتون داشته باشه و همیشه در تلاش باشه که کمکتون کنه عیب هاتون برطرف بشه و ...

ببخشید اگه طولانی شد 

لطفا برای راحت گذشتن دوران بارداری و سلامت و راحتی در زایمانم در دعا باشید ممنونم

مردی که به خانواده اش وابسته باشه شرایط زنش رو درک نکنه  زنی که خودش شاغله و شغلش شغل انبیا هست  و در سال حدود ۵۰۰دانش آموز از زیر دستش فارغ التحصیل میشن  زنی که توی جامعه موفق باشه و حتی مرد هایی هستند که آرزوی همچین زنی رو داشته باشند  از لحاظ خونه داری هر کس بیاد خونه اش میگه دختر تو مگه چند سالته باهمین وسایلای کم بهترین تزیین رو انجام دادی 

آه تو آخه این غذا رو چه طوری یاد گرفتی من که ۱۰ساله شوهر کردم هنوز بلد نیستم  دختر آفتاب مهتاب ندیده که سرش همش تو درس بود و سر کارش رفته و آخرش هم با یک واسطه ازدواج کرده حقش هست که مرد هم همه ی اینا رو می‌دونه و می‌دونه زنش ایده آل ترین انتخاب هست ولی بازم به مادرش وابسته باشه ؟؟؟؟ 

بهش گفتم من ازت پول نمی‌خوام  فقط میخوام تو مغازه ی مادرت کار نکنی  این همه مغازه برو اجاره کن حرف گوش نداد  

لطفا برای راحت گذشتن دوران بارداری و سلامت و راحتی در زایمانم در دعا باشید ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
اگر شما همسرتون عاشقانه دوستتون داشته باشه و همیشه در تلاش باشه که کمکتون کنه عیب هاتون برطرف بشه و ...

حق که با شماست  . ولی مشکل وابستگی میتونه ریشه روانی داشته باشه.  اینکه کتک بزنه بی دلیل حتما مشکل حادی داره. 

سأظل (صاحبك) للأبد سواءً بالصاد أو بدونه
حق که با شماست  . ولی مشکل وابستگی میتونه ریشه روانی داشته باشه.  اینکه کتک بزنه بی دلیل ح ...

خوش نزده  خانواده اش زدن مادرش زده  پدرش هم خواسته بزنه که جلوش گرفته شداز طرف شوهرم 

مارش یهو افتاد  ننه من غریبم بازی درآورد و شوهر  خواست پدرش رو بزنه  نتونست حرصش رو سر من خالی کرد باز یکی زد در گوشم 

البته اولین آخرین بارش بود دیگه تکرار نکرد 

اما من واقعا دلم نمی‌خواد با خانواده اش روبه بشم و اونها رو توی خونه ام راه بدم 

چون خانواده ی من نمیان خونه ی من و ما هم میریم اونجا دخالت تو زندگیمون ندارن 

اما مادر شوهرم مدام دخالت می‌کنه و هر روز میاد اینجا 

تا کنترلمون کنه 

و اینکه شوهرم نمیگه نیا و به من فقط میگه اگر مشکلی هم داری خودت حلش کن با مادرم به من چیزی نگو  

آخه من چه طوری با این زن سروکله بزنم ؟ من هم دارم داغون و افسرده میشم هم نمیتونم اختیار خانه و  محل زندگیم رو داشته باشم هم مجبورم هر روز اونا رو ببینم  

خوش نزده  خانواده اش زدن  مادرش زده  پدرش هم خواسته بزنه که جلوش گرفته شداز طرف شوهرم ...

درک‌میکنم. سخته واقعا به آدم توهین کنن بعد انتظار داشته باشن باشون عادی رفتار کنه. 

سأظل (صاحبك) للأبد سواءً بالصاد أو بدونه

ببخشید متنهام طولانی شد از همه دوستان معذرت می‌خوام 

خیلی داغون و پژمرده شدم سر صبحم ساعت ۵تا حالا بیدارم چون داشتم برادرش که سر صبح اومده بود اینجا رو تحمل میکردم تا حالا 

اعصابم کلا داغونه  

الهی هیچ کس به مشکلات من گرفتار نشه 

نه مرد از طرف زنش 

نه زن از طرف شوهرش 

موفق باشید  خدا نگهدار