2777
2789

تمرکز میخاد من خیلی امتحان کردم هیچوخت نتونستم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

امتحان کردم ولی متاسفانه نتونستم انجام بدم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه امتحانش کردی؟ راسته میگن میشه بری یه چیزی رو اموزش ببینی مثل زبان دیگه 

میتونی بری تو رویات یا همون دنیای موازی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

من انجام دادم البته نمیدونستم شیفتینگه. با شوهرم دوست بودیم یه شب انقدر فکر کردم به خودش و خونوادش و تصور کردم الان چی پوشیده شب تو خواب دیدم دقیقا باهمون لباسا باهم تو اتاقشیم و دستم تا بردم کمربندش واقعا سردی سگک کمربند رو تاچند لحظه بعد بیداری هم حس میکردم. باهم تو خواب معاشقه و... همونجوری که تو بیداری تصور کرده بودم اگه مامانش بیاد چی تو خواب هم تا دستمو بردم کمرش مامانش اومد و بیدارشدم

من انجام دادم البته نمیدونستم شیفتینگه. با شوهرم دوست بودیم یه شب انقدر فکر کردم به خودش و خونوادش و ...

چه جالب خیلیا تلاش کردن و نتونستن و تو ذهنت خیلی قوی بوده ک تونستی شیفت بشی خیلی واقعی بود همه چیز یا مثل خواب بود؟

چه جالب خیلیا تلاش کردن و نتونستن و تو ذهنت خیلی قوی بوده ک تونستی شیفت بشی خیلی واقعی بود همه چیز ی ...

خیلی واقعی بود سردی لباش و زبانوش. 

پریروز صبح هم یه اتفاق جالب افتاد تو تویتر ثبت نام کردم ولی با اسم فیک بعد اسنپ زدم همون مشخصات یه خانمی اومد دنبالم حتی اسم کوچیکشم همون بود 😐