2777
2789

سر توالت یکم بهم فشار اومد، موقع خشک کردن یه کوچولو خونابه رو دستمال دیدم. چیکار کنم😖

دنیا به کام دیویدشونه...

ایشالله ک هیچی نباشه بچت سالم بیاد بغلت میشه برا مادر شدن من یه صلوات بفرستی اسمم فاطمه

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

نترس برو دکتر انشاا..دیگه باید اماده بشی برای زایمان شاید وقتشه به سلامتی

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه آت کامله عزیزم نگرانی نداره. علایم زایمان داری. 

اگر درد شروع شد برو بیمارستان. یا خدای نکرده اگر کیسه آب ترکید باز هم زود برو بیمارستان. وسایل ت رو آماده کن...

بچه آت کامله عزیزم نگرانی نداره. علایم زایمان داری.  اگر درد شروع شد برو بیمارستان. یا خدای نک ...

تآخه سه هفته دیگه دکتر وقت سزارین داده الانم نصف شبی کجا برم. کاش به خودم فشار نمیاوردم سر توالت

دنیا به کام دیویدشونه...

عزیزم چیز خاصی نیست نزدیک به زایمان هستی دیگه و بچه کامل هست نگران نباش خودت رو آماده کن ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
تآخه سه هفته دیگه دکتر وقت سزارین داده الانم نصف شبی کجا برم. کاش به خودم فشار نمیاوردم سر توالت

خب داده باشه عزیزم ، ممکنه کسی زودتر موعد زایمانش برسه. الان نگفتم بری. گفتم اگر درد داشتی برو یا اگر خدای نکرده کیسه آب پاره شد. الآنم نزدیک صبحه. 

به احتمال زیاد موکوس دفع کردی ... منم زمانی که موکوس دفع کردم تقریبا یه هفته بعدش نی نیم بدنیا اومد

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
خب داده باشه عزیزم ، ممکنه کسی زودتر موعد زایمانش برسه. الان نگفتم بری. گفتم اگر درد داشتی برو یا اگ ...

درد شدید ندارم. استرس گرفتم فقط. بچه چیزیش نشه

دنیا به کام دیویدشونه...
درد شدید ندارم. استرس گرفتم فقط. بچه چیزیش نشه

نه عزیزم اصلا نگران نباش بچت کامله هیچیش نمیشه

بعدم حتی علائم زایمانم ببینی که اونقد سریع همونجا بچه به دنیا نمیاد که گاهی بعضیا علائم زایمان پیدا میکنن اما یکی دو هفته بعد زایمان میکنن.البته اینو میگم باعث نشه پشت گوش بندازی فقط نترس کاراتو بکن یا مادر کسی خبر بده در اولین فرصت یه سر برین بیمارستان پیش دکترت 

انشالله به سلامتی فرشتتو بغل بگیری.دامن همه عزیزان سبز بشه

ترو خدا هروقت زایمان رفتی برای منم دعا کن زودتر خونه دار شم