2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

470 بازدید | 31 پست

من یبار عقد کردم و دارم جدا میشم ب نظرتون اگ باز بخوام ازدواج کنم همون شور شوق اولیرو ادم داره احساس میکنم نامزد بودن همون بار اول شیرینه کیا ازدواج دوباره کردن بگید حستونو نسبت ب دوران عقدو ازدواج مجدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سخت نگیر، من خودم ۳ساله ازدواج مجدد کردم، اصلااا حتی قیافه همسر اولمم یادم نیست، ما انسان ها فراموش زود میکنیم و زود به همه چیز عادت میکنیم، راحت دوباره ازدواج کن و عاشق شو لذتشو ببر

سوال منم هست ؟؟ ولی فک کنم بستگی ب شور و شوق طرف داره اینکه چقد پایه باشه برا این چیزا

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

اره بابا،من۱۴ساله بودم عقدکردم،۱۶ازدواج کردم ۲۱طلاق وازدواج مجدد اصن زندگی قبلی یادمم نبود انگارتازه متولدشده بودم،،،،تازه شوهرم ازدواج اولش بود

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ن واس پاک کردن اسمش نمیگم منظورم اینه شورو هیجان اولیشو داره

بلی دارد نگران نباش عشق میتونه بارها انفاق بیافته وهر بار عطر وبوی خودشو داره چون هر دفعه ادم عاشق یه فرد جدید با مختصات رفتاری خاص خودش میشه نگران نباش من از دیدگاه روانشناسی و مشاوره دارم پاسختون را میدم

عزیزم سخت نگیر، من خودم ۳ساله ازدواج مجدد کردم، اصلااا حتی قیافه همسر اولمم یادم نیست، ما انسان ها ف ...

جدی ینی وقتی با همسر دومتون نامزد کردید مثل قبل ذوق داشتید واس بیرون رفتنو همه چی؟

منن

دقت کن از سر حرف و حدیث ک پشتت بزنن یا مامانت بخواد جو بده جوگیر نشی زود ازدواج کنی

بزار بعد ۷ سال یا بیشتر انتخاب درست و اگاهانه

ی چیزی بگم انشالله برا تو نشه ولی من ب حرف مادربزرگم رسیدم 

عقد اولم  دانشحوی پزشکی بود پسره کارو اینده اش تضمین بود ولی اخلاقش افتضاح همش شکاک و دست بزن داشت 

ولی دوسم داشت اینو میتونم قسم بخورم نتونستم انقدر فوش شنیدم ک ازش متنفر شدم ازش جدا شدم

حرف و حدیث فامیل ول کنم نبود تا میرفتم بیرون اگ منو میدیدن فوری زنگ ب مامانم ک دخترتو فلان جا دیدیم 

ی حرفایی ک قلبمو شکست 

با شوهر فعلیم دوست شدم ولی سر حرف زنعموم سر ی ماه ما عقد کردیم 

ببین مادربزرگم میگفت نکن طلاق نگیر استانه همون استانه ست فقط در عوض میشه سعی کن درستش کنی گوش ندادم 

شوهر دومم دقیقا همون بلا سرم اومد از نظر کاری و مالی اوکی فوش نمیده دست بزن نداره ولیییی خائنه زیرابی میره 

حس میکنم اون اولیه خیلی بیشتر دوسم داشت 

ولی این نههه😔

بلی دارد نگران نباش عشق میتونه بارها انفاق بیافته وهر بار عطر وبوی خودشو داره چون هر دفعه ادم عاشق ی ...

خیلی ممنون گلم ولی خیلی دوس داشتم اولین تجربهامو با اولین کسی ک میاد تو زندگیم داشته باشم اصلا دوس نداشتم این اتفاق بیفته

جدی ینی وقتی با همسر دومتون نامزد کردید مثل قبل ذوق داشتید واس بیرون رفتنو همه چی؟

عزیزم من تازه معنی عشق واقعی و آرامشو میفهمم، تازه فهمیدم ازدواج اولم عشق نبوده بچه بازی بوده، الان تازه آرامش واقعی دارم

درسته

تو اولی شور و شوق داشتی ؟؟ مراسم باحال و اینا گرفتین ؟ خوش گذشت ؟ 

اگه نه پس خوبه تو دومی کامل جبران کن

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!