2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 31 پست
منن دقت کن از سر حرف و حدیث ک پشتت بزنن یا مامانت بخواد جو بده جوگیر نشی زود ازدواج کنی بزار بعد ۷ ...

چقد بد شوهر منم شکاکه دست بزنم داره ۴ ماه ۴ ماه قهر مبکنه حتی میگ با دومادتون رابطه داره اوضاع این خیلی بده 

همه چی بستگی ب انتخابت داره.دوست من بعد سومی تازه فهمید عشق چیه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون گلم ولی خیلی دوس داشتم اولین تجربهامو با اولین کسی ک میاد تو زندگیم داشته باشم اصلا ...

مهم اینه که متوجه سدی به درد هم نمیخورید وشهامتشو داشتی که وضعیت زندگیتو تغییر بدی

تو اولی شور و شوق داشتی ؟؟ مراسم باحال و اینا گرفتین ؟ خوش گذشت ؟  اگه نه پس خوبه تو دومی کامل ...

ببین از بس شوهزم گوشتلخو بی ذوق بود هیجا بهم خوش نمیگذست 

چقد بد شوهر منم شکاکه دست بزنم داره ۴ ماه ۴ ماه قهر مبکنه حتی میگ با دومادتون رابطه داره اوضاع این خ ...

بمنم همینو گفت مریض بود

پارانوئید داشت بمن میگفت با دامادتون حرف نزن بهت نظر داره درحالی ک دامادمون پسر خالمه وخیلی خیلی ادم درستیه

یا ی بار ک با داداشم شوخی میکردم یهوو قهر کرد رفت بعد ک پیگیرش شدم چنان دادو هوار ک چرا با داداشت شوخی میکنس

مریضن اینا من حرفم دومه یست میاد همون هیجان و خواهی داشت دوست داشتن شاید بیشتر دوسش داشته باشی 

ولی دقتت کن خیلی دقت کن چون راه برگشتی دیگ نیست

ببین از بس شوهزم گوشتلخو بی ذوق بود هیجا بهم خوش نمیگذست 

توام اختلافت سر اینه ک نمیتونی بهش علاقه مند شی؟

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
اره بابا،من۱۴ساله بودم عقدکردم،۱۶ازدواج کردم ۲۱طلاق وازدواج مجدد اصن زندگی قبلی یادمم نبود انگارتازه ...

بچه داشتی از شوهر اول ؟؟

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست