2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بخاطر همون یه نفر حالت بذ بود؟ 

حالم بد بود چون به کلمه هیچی رسیده بودم الانم کامل خوب نشده حسم ولی امروز حداقل یکی بهم گفت که میتونی عالی باشی و استعداد داری ... آره از دست یکی ناراحت بودم ، ولی خب منم خدایی دارم اون فرد هم انشاالله موفق باشه خداروشکر که دیگه نیس 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
حالم بد بود چون به کلمه هیچی رسیده بودم الانم کامل خوب نشده حسم ولی امروز حداقل یکی بهم گفت که میتون ...

حال خوبت رو به هیچ کس وابسته نکن. منم اشتباه کردم تا چند ماه پیش علی بی غم بودم داشتم لذت میبردم از زندگیم. یکی اومد همه زندگیمو بهم ریخت گرچه دوسش  دارم اما تنش اورد برام دلم همون ارامش قبل رو میخاد

حال خوبت رو به هیچ کس وابسته نکن. منم اشتباه کردم تا چند ماه پیش علی بی غم بودم داشتم لذت میبردم از ...

انشاالله دوباره مثل قبل خوشحال میشی ... اگه سعی کنی تو زمان حال زندگی کنی خیلی کمکت میکنی ... خودم تو این کار مشکل دارم ذهنم هممممش حرف میزنه دلم میخواد ساکت بشه و من کارام رو انجام بدم دلم میخواد فراموش کنم هرکی که بو هر چی که بود

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..