2777
2789
عنوان

عکسو ببینین|:

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 84 پست
و خیلی مشکلات دیگه

اره بابا خیلی زیاده 

کم کم احترامها از بین میره 

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چندسالشه پیرزن

جوونه عزیزم ولی وقتی من برم میشینه و هیچ کاری نمیکنه یه بار مهمون داشتن رفتم نزدیک30نفر بودن همه کارارو من کردم انقد کار کردم باورت میشه وقتی رفتن نزدیک بود بیهوش بشم؟؟

هم همسرم و اینکه خواهرشوهرمو فرستادن دنبالم گفتم سرم دردمیکنه نمیام

صبور باش 

دیگه رفتی اونجا 

و مجبوری به سازشون برقصی🙁

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
جوونه عزیزم ولی وقتی من برم میشینه و هیچ کاری نمیکنه یه بار مهمون داشتن رفتم نزدیک30نفر بودن همه کار ...

دخترم که داره شماهم برو بشین کنار مهمونا بلاخره یکیشون مجبور میشه بلند شه کارکنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
نه بابا نمیرم مگه زوره

چندسالته

حالا چرا از تو انتظار دارن بری؟

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰