2777
2789
عنوان

شوهرم ب قولاش داره عمل‌میکنه ولی

272 بازدید | 13 پست

ب. شدت از من سرد شده یعنی اینکه بدون من خوابش نمیبرد الان دیرترین حد ممکن میاد کمن خواب باشم با فاصله میخوابه ازم در برخوردش در طول روز خوبه باهامولی شرط کرده اگه اخلاقا بدشعوض کرد منم گیر ندم بهش برا همین تند تند نمیتونم ازش انتقاد کنم البته خداروشکر ب لطف نت گردی وفیلم سریال خیلی میشه راحت تر با بی توجهی کنار امد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوب چراسرد شده الان که میخادآدم شه خودشو گرفته

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

سرد شدن زیاد نشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چراسرد شده الان که میخادآدم شه خودشو گرفته

من حس میکنم از عمد این کار میکنه ک ی بی توجهی ب من برسونه ک من بگم اوکی برو کارای قبلت انجام بده چون وقتی گف قول میدم بعدش گف دیگه حق نداری دم ب دیقه انتقاد کنیا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سرد شدن زیاد نشه

چیکارش کنم دیگه من الان با شکم حامله نمیتونم براش مینی ژوپ بپوشم عربی برقصم ولی کاملا این هفته ک قول قرار گذاشتیم کاملا سردی تو تخت خواب ازش میباره

من حس میکنم از عمد این کار میکنه ک ی بی توجهی ب من برسونه ک من بگم اوکی برو کارای قبلت انجام بده چو ...

ازمردامتنفرم

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

چیکارش کنم دیگه من الان با شکم حامله نمیتونم براش مینی ژوپ بپوشم عربی برقصم ولی کاملا این هفته ک قول ...

خب باید اونم درک کنه کنار بیاد تحمل کنه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ازمردامتنفرم

منم واقعا خیلی سر بحث اخر باهاش دلشکسته شدم

خب باید اونم درک کنه کنار بیاد تحمل کنه

یه کاری ک از نظرم بد بود مدام تکرار میکرد منم گفتم یا من یا مهمونی دوستان و این کارا اونم قول داد نره مهمونی حالا از اون شب. واقعا ترفته اما تو تخت از من سرد شده منظورم ب رابطه نیستا یعنی حتی بغل نمیکنه میزه ته ترین نقطه میخوابه بهم نخوره

منم واقعا خیلی سر بحث اخر باهاش دلشکسته شدم

منم دیگه بریدم واقعا دیگه به بی توجهی هاش اهمیت نمیدم فقط منو بزاره به حال خودم هیچی ازش نمیخام

یه کاری ک از نظرم بد بود مدام تکرار میکرد منم گفتم یا من یا مهمونی دوستان و این کارا اونم قول داد ...

چقد لجبازی نزدیک باشه چی میشه

منم دیگه بریدم واقعا دیگه به بی توجهی هاش اهمیت نمیدم فقط منو بزاره به حال خودم هیچی ازش نمیخام

ووای گفتی ببین ی حرفی زد بهم کل تنم سوخت واقعا منم تمایل ب ارتباط زیاد ندارم باهشا

خودش نمیاد

لجباز مغرور حمله شق خودخواه بهونه جو ایرادگیر