rose_love مدیر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 58 عنوان عشق | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست نسبت عشقتون باهاتون چیست Kim:) 1400/11/10 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دویجانیام عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 2678 پسر عمه اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 جآن پیچوندنو 😂یه کله پوکه نسبتی نداریم دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
آجیa عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 9529 فامیل نیستیعنی هستا ولی بهش نمیرسم😄 دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤
afsaneh26 عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 516 اوفففف هم دانشگاهیم بود😝 کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
پیونی۸۲ عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 فامیل نیست یعنی هستا ولی بهش نمیرسم😄 منم به عشقم نمیرسم دوستان در نی نی سایت گفتن دوست داره نسبت به کار هاش ولی .....موانع زیاده میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17172 واووو اونم دوست داره؟ الکی مثلا 🥴 چهار ساله با هم ایم میشه دعا کنی بهش برسم چون دوسش دارم واقعاً 🥺 میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
samavati عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 1674 والا مانداریمش رآحتیم خودم روخودم فقدکراشم وباخودم رلم 😐✋🙁😂😁 کاربر آقا..کاربر آقا..تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت فقــط یــک کلمـــــــه اسـت” میگــذرد “امـــــا جان میگیرد تا بگـــــذرد👌بزرگترین ترس زندگیم اینه ک اون لحظه ک ب آرزوهام رسیدم هیچ احساسی نداشته باشم،هیچی،خالی🙄🙄☹
پیونی۸۲ عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 پسر همسایه😂❤️ واقعا منم ..... یکی مثل خودم پیدا شددددد میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17172 😃🥺 🥴😂 میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
samavati عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 1674 ایرانسل و همراه اول فقد رومن کراش دارن😂😁😁😐شب وروز ودم وقت وبی وقت pmمیدن شانس ک نداریم مث بعضیا رل بزنیم وکراش 😁😁😐😂😂بچه های مردمو نگا ،شانس مارو نگا، کاربر آقا..کاربر آقا..تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت فقــط یــک کلمـــــــه اسـت” میگــذرد “امـــــا جان میگیرد تا بگـــــذرد👌بزرگترین ترس زندگیم اینه ک اون لحظه ک ب آرزوهام رسیدم هیچ احساسی نداشته باشم،هیچی،خالی🙄🙄☹
پیونی۸۲ عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 الکی مثلا 🥴 چهار ساله با هم ایم میشه دعا کنی بهش برسم چون دوسش دارم واقعاً 🥺 باشه عزیزم اونم دوستت داره دیگه وگر نه که دوست نمیشدخوش به حالت با هاش دوستی من خیلی وقته ندیدمش و اصلا مطمئن هم نیستم که دوستم داره یا نه 🥲🥲 میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17172 باشه عزیزم اونم دوستت داره دیگه وگر نه که دوست نمیشد خوش به حالت با هاش دوستی من خیلی وقته ند ... مرسی ❤️ ان شاءالله خوشبخت بشی ❤️ میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
پیونی۸۲ عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 مرسی ❤️ ان شاءالله خوشبخت بشی ❤️ خیلی ممنون همچنین 🌺 میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم