2777
2789
عنوان

لگدهای جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 91 پست
احتمالا چون خیلی به فکرش میری اینطوری حس میکنی وگرنه جنین ۶ هفته هنوز یک سانت هم نشده اندازش ک تکونا ...

دقیقا همینطوره ک شما میگی👍

6هفته قد یه کنجده اصن

حرکتش کجا بود😑

سونو هم بزور حرکتشو تشخیص میده😂😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن بارداری من و شما فکر کنم اندازه هم باشه شما پیاده روی و قر کمر و این فعالیتها رو دارید؟من که دمنو ...

دقیقا منم همینکارا رو انجام میدم ولی دردام منظم نمیشه الان ۴ روزه درد کاذب دارمو پاهام از پیاده روی ورم کردن

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

[QUOTE=224596495]دقیقا همینطوره ک شما میگی👍 6هفته قد یه کنجده اصن حرکتش کجا بود😑 سونو هم بزور حرکتشو تشخیص میده...[/QUOTE

همووون

من ۱۰ هفته ام الان

هیچچ تغییری جز یکمم سفت شدن زیر شکمم حس نمیکنم

Sam🩵👦🏼

من پسرم رو تو۱۲ هفته متوجه شدم. خلفی بود. تجربه قدامی رو ندارم. انشالله نی نی توسالم بغل بگیری.

منم خیال میکردم چون قدامیه باید حتما هفته 22ب بعد بفهمم

خودمم غافلگیر شدم وقتی هفته 17 و خورده ایی فهمیدم

مرسی عزیزم شما و نینی تونم سلامت باشید

احتمالا چون خیلی به فکرش میری اینطوری حس میکنی وگرنه جنین ۶ هفته هنوز یک سانت هم نشده اندازش ک تکونا ...

نه من میگم از روشکمم معلومع خواهر شوهرم دستشو گذاشت رو شکمم و تکونای ریزشو حس کرد عین ماهی کوچیک اونم باور نمیکرد تا که دست زد میگم ک شکم کلا ندارم بخادر همینه 

دختر اولم تکون خورد تا فهمیدم باردارم بعد رفتم سونو ۷هفته بودم فک کنم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
😃😃😍

وای خدا دلم رف اصن...انشالله به سلامت بغلش عزیزم.....وقتی تکون خورد اینسری دستت بزار رو دلت واسه منم دعا کن.....برای دومی خیلی وقته منتظرم اسمم سمانه‌....حتمن دعام کن بازم این روزا رو بتونم تجربه کنم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
[QUOTE=224596411]دخترم ۵سالشه پسرم ۳ساله اس خب بستگی به شرایط زندگیت داره اینکه میتونی ۹۰درصد وقتت ر ...

گلم جنسیت تو راهیت چیه؟ من پسرم اخر هفته یکسالش میشه. با چشم گریون از شیر ورشداشتم . حس میکنم بهش ظلم شده.

😍😍عزیزم چطور پاشو گرفتی؟

میاره بالا میکشه رو شکمم کلا واضح پیداس خواهر شوهرمم گرفتش یبار😂😂

عزیزم😍فقط اونجا ک پاشو میگیری😂👍🏻خداحفظش کنه عزیزم انشالله سالم به دنیا بیادو عاقبت بخیر بشه همیش ...

ممنونم ازت واقعا خوشحالم کردی😍😍ان شاالله ک هر چی بخوای بشه😘😘

گلم جنسیت تو راهیت چیه؟ من پسرم اخر هفته یکسالش میشه. با چشم گریون از شیر ورشداشتم . حس میکنم بهش ظل ...

دختر دارم 

پسرمو ۲سال و ۴ماهگی گرفتم فک کنم دیگه بزرگ شده بود بااینکه اذیت شدم بازم

گلم جنسیت تو راهیت چیه؟ من پسرم اخر هفته یکسالش میشه. با چشم گریون از شیر ورشداشتم . حس میکنم بهش ظل ...

یکسال کوچیکه هنوز گناه داره من سر پسرم ۸ماهم بود و دخترم دوسالش لود ولی شیرش میدادم بااینکه باردار بودم فقط یکماه گرفته بودمش ک پسرم دنیا اومد

وای خدا دلم رف اصن...انشالله به سلامت بغلش عزیزم.....وقتی تکون خورد اینسری دستت بزار رو دلت واسه منم ...

ان شاالله عزیز دلم همین الان پهلومو از جا دراورده از لگد 

ان شاالله ک بزودی خبر بارداری رو بهمون بدی عزیز دلم😍😍