2777
2789
عنوان

لگدهای جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 91 پست
یکسال کوچیکه هنوز گناه داره من سر پسرم ۸ماهم بود و دخترم دوسالش لود ولی شیرش میدادم بااینکه باردار ب ...

دکتر میگه نهایت تا چها ماهگیت میتونی شیر بدی.ترکیبات شیر براش مضره. در ضمن باید یه چند ماه استراحت بدی تا آغوز واسع نوزاد تشکیل بشه. اولین باره میشنوم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=224596495]دقیقا همینطوره ک شما میگی👍 6هفته قد یه کنجده اصن حرکتش کجا بود😑 سونو هم بزور حرکت ...

خب عزیزم همه مثل هم نیستن که الان یه خانوم اینجا داره میگه جفتش قدامیه ولی تکونا رو حس میکنه ولی خواهر من اخرای حاملگی تکونای خیلی کمی رو حس کرد اونم جفتش قدامی بود 

شکم تا شکم فرق داره

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
ممنونم ازت واقعا خوشحالم کردی😍😍ان شاالله ک هر چی بخوای بشه😘😘

فداتشم عزیزم🥰...اینجا شنیدم خدا صدای خانومای باردارو می‌شنوه تروخدا واسم دعا کن ۱۸سالمه شوهرم خیانت می‌کنه دعا کن شوهرم دست از این کاراش برداره مجبور نشم جدا بشم🙏🏻

دکتر میگه نهایت تا چها ماهگیت میتونی شیر بدی.ترکیبات شیر براش مضره. در ضمن باید یه چند ماه استراحت ب ...

والا نمیدونم ولی من تا ۸ماهگی بارداریم شیر دادم ولی این رو تا ۳ماهگی بارداریم شیر دادم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
فداتشم عزیزم🥰...اینجا شنیدم خدا صدای خانومای باردارو می‌شنوه تروخدا واسم دعا کن ۱۸سالمه شوهرم خیانت ...

ان شاالله ک هر چی صلاح زندگیته پیش بیاد خدا هیچوقت به اذیت شدن بنده هاش راضی نیس 

ان شاالله ک هر چی صلاح زندگیته پیش بیاد😘😍

ماشالله نامدار باشن عزیزم

ممنونم گلم😍

[QUOTE=224596411]دخترم ۵سالشه پسرم ۳ساله اس خب بستگی به شرایط زندگیت داره اینکه میتونی ۹۰درصد وقتت ر ...

منم افسرده بودم ولی قبول کردم دیگه 😂😂😍😍

از ۶هفته تکوناش معلوم بود رو شکمم چون شکم نداشتم  ولی لگدای دردناکش رو از ۳۰هفته شروع کرد

عشقم شیش هفته هنو قلب نداره چجوری تکون بخوره اون موقع تازه داره میچسبه ب رحم فک کنم توهم زدی😂😂😂😂

مازندران پرچم بالا😎💫❤️         عشق عروس هلندیم😍😝 طلاخان🦜🧿   معروف ب فاطی شمالی  😎❤️  

هیچ چیز غیر ممکن نیس 

این بارداری سومم هس 

چون پشت سر هم بودن رحمم و جفت پایین بودن خیلی و بچه قشنگ بالای مثانم حس میشد با بزرگتر شدنش جفتم رفت بالا بچه هم اومد بالا تکون هاشو از ۶یا ۷هفته حس میکردم چون خیلی پایین بود نزدیکامم باور نمیکردن تا ک دستسون رو گذاشتن رو شکمم اینم بگم فقط موقع دراز کشیدنم رو کمرم میشد حس کرد تکوناشو خیلی ریز عین ماهی بود

و گرفتن پاش چون سرش پایینه و هنوزم رحمم پایین هستش شکمم کاملا حالت افتادگی داره رو به پایین و پاهاش ک بالا هستن موقعی ک از خواب بیدار میشه بدنش رو کش و قوس میده پاهاش کاملا واضح میشه دیدشون م رو دبواره شکمم کشیده میشن و منم گرفتم ولی نه محکم ک دردش بیارم

این توضیحارو دادم ک بعضیا فک نکنن از خودم میگم☺😉

میاره بالا میکشه رو شکمم کلا واضح پیداس خواهر شوهرمم گرفتش یبار😂😂

عزیزممم فداشبشم ،  اسمش جیه؟😍

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
عشقم شیش هفته هنو قلب نداره چجوری تکون بخوره اون موقع تازه داره میچسبه ب رحم فک کنم توهم زدی😂😂😂😂

۴هفته رفتم قلب نداشت ولی ۶و ۷ هفته قلبش تشکیل میشه دختر اولم قبل از ۱۰هفته قلبش تشکیل شد 

هر بارداری فرق داره گلم هر بدنی هم فرق داره 

همونطور ک بچهای ۳ماهه بخاطر تشکیل نشدن قلب سقط میشن

و همونطور بچه ی ۳۶هفته بخاطر تشکیل نشدن ریه مرده 

عزیزم هر چیزی ممکنه هیچ چیز غیر ممکن نیس 

عزیزممم فداشبشم ،  اسمش جیه؟😍

هنوز تصمیم نگرفتیم یا آیدا یا آوا😘☺

😍😍ای جانم 

فدات😃😍😍