2777
2789
عنوان

لگدهای جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 91 پست
۶ هفته؟؟؟؟؟؟؟ همچین چیزی اصلا نمیشه و با عقل هم جور در نمیاد

اره ولی من زود حسشون میکنم دخترمم ۶یا۷هفته تکون خورد یالا فهمیدم باردارم😃

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوشبحالت برای منم دعا کن  من شش هفته ام دلم درد میکنه شفاف هم مصرف میکنم سمت چپم تیر میکشه ...

مطمئن باش زود میگذره ان شاالله بسلامتی بغل بگیریش😍😍

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
اره ولی من زود حسشون میکنم دخترمم ۶یا۷هفته تکون خورد یالا فهمیدم باردارم😃

احتمالا چون خیلی به فکرش میری اینطوری حس میکنی وگرنه جنین ۶ هفته هنوز یک سانت هم نشده اندازش ک تکوناش حس بشه

هر تکونی زیر ۳ ماه حرکات روده یا توهمه 

Sam🩵👦🏼

۲۱ سالته ۳ تا بچه داری؟!؟    

جاری من ۲۰ سالشه دیروز چهارمین بارداریش رو زایمان کرد ولی ۲تا بچه داره ی جفت دوقلوهاش تو ۶ ماه و یکی دیگه اش تو ۳ماه افتاد واگرنه الان ۵تا بچه داشت😂

دلین مامان خوش اومدی تو دلم😍
گلم منم ۲۴ سالمه و سومی ناخاسته اومده اصلا نمیتونم قبولش کنم. ببخشید شما حسرت این که زود بچه دار شد ...

دخترم ۵سالشه پسرم ۳ساله اس

خب بستگی به شرایط زندگیت داره اینکه میتونی ۹۰درصد وقتت رو با بچهات بگذرونی یا نه

من خودم یک لحظه هم نمیتونم ازشون دور باشم بااینکه حسرت یه مسافرت خوب به دلم مونده ولی میدونم م نمیتونم بدون اونا تا بازار هم برم دلم فکرشونه و همش استرس دارم اینکع مبادا اتفاقی واسشون بیوفته من نباشم حتی اگه پیش مطمئن ترین ادم باشن

من بچهامو قبول کردم برا منم سومی خدا خواسته بوده و سوپرایزم کرد ولی وقتی بدنیا میان دیگه جزئی از بدنم و قلبم میشن و حتی نمیتونم یکساعت رو بدون اونا بخوابم😊

تو واقعا ۲۱ سالته ۳ تا بچه داری 

بله