2777
2789
عنوان

لگدهای جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 91 پست
از ۶هفته تکوناش معلوم بود رو شکمم چون شکم نداشتم  ولی لگدای دردناکش رو از ۳۰هفته شروع کرد

من الان حرکتاشو حس میکنم ۲۵ هفتمه ولی خب اونقدر محکم نیس پس یه چن هفته دیگ قویتر میشه؟

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی آمین به امید خدا با تو دلیت امسال پای هفت سین عیدت بشینی ❤

ممنونم عزیز دلم😍😍😍😍

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
عزیزم😄 ایشالا ک زایمان راحتی داشته باشی هرچه زود تر نی نی سالم بیاد بغلت🥰

ممنونم گلم محتاج دعام خیلی زیاد😘

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

عزیزم حتما خیلی به سلامتی خودت اهمیت بده و خودتو تقویت کن، یه مادر خوب یه مادر قوی و سالمه، همیشه حواست به خورد و خوراک و سلامتیت باشه حالا که سه تا بچه داری، یوقت از خودت غافل نشی ضعیف بشی😘🥰❤

مشاور کنکور
من الان حرکتاشو حس میکنم ۲۵ هفتمه ولی خب اونقدر محکم نیس پس یه چن هفته دیگ قویتر میشه؟

اره دیگه بزرگتر میشه و لگداش محکمتر چون جاش تنگ میشه

الهی آمین به امید خدا با تو دلیت امسال پای هفت سین عیدت بشینی ❤

خدا زبونت بشنوه خواهر گلم 

چه دعایه قشنگی برام کردم ممنونتم 

الهی که هیچ وقت غم تو دلت نباشه الهی عاقبت بخیر وخوشبخت باشی همیشه

خدایا دل همه منتظرارو شاد کن منم کنارشون الهی آمین

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
من جفتم قدامی هست. ممنون

خواهرمم قدامی بود ماه نهم یا هشتم میگفت ضعیف حس میکنه

خدا زبونت بشنوه خواهر گلم  چه دعایه قشنگی برام کردم ممنونتم  الهی که هیچ وقت غم تو دلت ن ...

الهمی امین😍😘

خدا زبونت بشنوه خواهر گلم  چه دعایه قشنگی برام کردم ممنونتم  الهی که هیچ وقت غم تو دلت ن ...

😍🤗😘💗

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
لطفا دعا کنین منم دردام شروع بشه تا فردا زودتر ببینمش

ان شاالله عزیزم پیاده روی کن دمنوش تخم شوید بخور دردارو آرومتر میکنه و قابل تحمل من میخورم

خواهرمم قدامی بود ماه نهم یا هشتم میگفت ضعیف حس میکنه

گلم منم ۲۴ سالمه و سومی ناخاسته اومده اصلا نمیتونم قبولش کنم. ببخشید شما حسرت این که زود بچه دار شد رو نمیخورید؟ وقتی هم واستون خودتون میمونه؟ اگه دوست داشتی سن کوچولوهات رو بگو