2777
2789
عنوان

مرگ بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 54 پست

بچت تو بهشت داره خوش میگذرونه و خوشحاله 

ولی تو پشت در داری با بی قراری و ناراحتی اذیتش میکنی مجبوره بازی رو ول کنه بیا پشت در به ناراحتی تو گوش بده 

خیالت راحت که جاش خوبه و در آرامشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خودمون خاکش کردیم وسنگ قبرگذاشتیم

عزیزم 💔

چقد غم انگیز 

زیاد غصه نخور برای بچه تو شکمت خوب نیست 

انشاءالله زودی بگیری بغلت 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
بچت تو بهشت داره خوش میگذرونه و خوشحاله  ولی تو پشت در داری با بی قراری و ناراحتی اذیتش میکنی ...

همش ازش میخوام برام دعاکنه میخوام اون ازخدابخوادیه وسردیگه بهم بده دلمواروم کنه

همش ازش میخوام برام دعاکنه میخوام اون ازخدابخوادیه وسردیگه بهم بده دلمواروم کنه

ان شالله دلت آروم میشه 

دنیا خیلی جای کثیفیه ما الکی زیادی جدیش گرفتیم 

خدا عمر با عزت بده  ولی دیر یا زود همه میریم 

پسر خاله ی من ۲۲سالش بود تازه از خدمت اومده بود تصادف کرد و مرد چهارتا خواهر سال اول خودشونو کشتن الان عادی شده 

بچت تو بهشت داره خوش میگذرونه و خوشحاله  ولی تو پشت در داری با بی قراری و ناراحتی اذیتش میکنی ...

چندشب پیش خواب دیدم دارن بچمومیشورن ببرن خاکش کنن اما صورتش مثل بچم نبودم منم همش داشتم گریه میکردم کفتم الهی مادرت بمیرههث کاش من جای توبودم که بچه گریه کردمیگفت اینجورنگو 

اره بچه خیلی دوسته ولی سعیتو بکن مال اون دنیاته این دنیا ک مسافریم

باورتون میشه دخترعموم ۲۷سالگی طلاق گرفت شوهرش معتاد بود دوتا پسر داشت خوشگل بود خواستگارزیاد داشت میگفت ن بجه هامو بزرگ‌میکنم الان ک پسرشو ۱۸سال شده امروز تصادف کردن پسرش فوت کرده درجا