2777
2789
پس خداراشکر که اتیسیم نیست پسر منم بیشفعاله و اصلن اروم نمیتونه بشینه میشه از داروی گیاهی که به پسرت ...

عزیزم دکتر دید تمرکز نداره خود تمرکز علایم بارز بیشفعاای اتیسم حرکات کلیشه ای دارند خوب بد متوجه نمیشه اصلا من به چشم خودم دیدم پسرم چندوقت کارگاه اتیسم با بچه هابود باهاش کارکردند وگفتند نداره بعد تشخیص بیش فعالی دادند دکتر دارو هارا خودش تجویز کرد اتنتالین وقرص جینیکو وب کمپلکس واقعا هم خیلی خوب شده یک ماه بعد تغییر کرد دوسال تمام ریسپریدون دادم اما دریع از یک تغییر بدوبدتر  تا دکترش عوض کردم واصلا این قرص مماسب ندانست این داروها همش گیاهی ومخصوص بیشفعالیه شما خودتان اگر واقعا میدانید بیشفعالیه تهیه کنید ویک ماه بدید اگر دید تا ثیر داشت وارام شد وفکر کرد گفتارش بیشتر ادامه بده 

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خداراشکر که اتیسیم نیست پسر منم بیشفعاله و اصلن اروم نمیتونه بشینه میشه از داروی گیاهی که به پسرت ...

پسرمنم کلمه واضح نیست ولی خیلی زیاد شده کلماتش از موقع دادن داروها جدید بعد از عید میبرمش گفتار چون عاقلتر شده همکاری میگنه

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 
الان ۱۶ سالشه از پنج سالگی تحت درمانه 😔 عدم تمرکز داره  کامل حرف نمیزنه  پرخاش میکنه&n ...

عزیزم خواهرشما اتیسم شدید داره تا بیشفعالی بیشفعاای تا ۷ سالگی رفع میشه اگر پیگیرش بشی ازکودکی تو درسش مشکل نداره اگر نه تو درس تمرکز نداره خواهرشما اتیسم داره چون پیگیرش نشدی تکلم نداره وهمانطور مانده باید پیگیرش باشی چون سنش بالا هست روز به روز سخت سخت تر میشه پسر ۱۲ ساله اتیسم داشت به من حمله کرد باردار بودم چون متوجه نیست اما بیشفعال خوب میشه فقط تمرکزش پایین اونم خوب میشه به مرور نهایت تا ۸ سالگی

عزیزم خواهرشما اتیسم شدید داره تا بیشفعالی بیشفعاای تا ۷ سالگی رفع میشه اگر پیگیرش بشی ازکودکی تو در ...

از پنج سالگی پیش روانپزشک میبریمش و اون گفته بیش فعاله 

الان خیلی خیلی بهتر شده ولی خب بازم مشکل داره 

عزیزم دکتر دید تمرکز نداره خود تمرکز علایم بارز بیشفعاای اتیسم حرکات کلیشه ای دارند خوب بد متوجه نمی ...

سلام عزیزم پسر من ۹ سالشه واصلا تمرکز نداره اصلا نمیتونه درساشو خوب بخونه مخصوصا ریاضی رو بردمش روانپزشک براش ریتالین تجویز کرده ولی من میترسم بهش بدم بخاطر عوارضش ،قرص هایی که شما گفتین واقعا تاثیر داره ؟الان وصعیت بچه اتون چطره ؟؟قرص ها اعتیاد آور نیستن ؟؟واینکه هنوزم دارین قرص هارو میدین یا قطع کردین ؟؟

پسرام همه دنیای منن 😍😍