2777
2789
والا من بزرگسالم

اها بازم اگر گیاهی استفا ه کنی حالا هرچی باشه بهتر از شیماییش است انشالله هرچه زودتر خوب شی 

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترش نوشته بعد از یک ماه نتیجه اش دیدم خداروشکر ارام تمرکزش بیشتر بازی خودش میکند تو جه اش خیلی زیا ...

من واسه پسرم به دکتر گفتم گفت نه لازم نداره.واسه همین پرسیدم اگه یه چیز گیاهی باشه بهش بدم.یعنی دکتر رو قبول ندارم.همینقدر پر رو هستم من🙂😊

من واسه پسرم به دکتر گفتم گفت نه لازم نداره.واسه همین پرسیدم اگه یه چیز گیاهی باشه بهش بدم.یعنی دکتر ...

چند سالشه پسرت فقط تمرکز نداره یا عدم تکلم هم هست بیش فعاله

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 
ریتالین ماده مخدر هست که از مفتامین به دست میاد مفتامین شیشه اس همونی که میکشن 

اسمشو قبلان شنیده بودم، درست یادم نیست اما فکر کنم زمان کنکور و دانشگاه رامسر بود، همون موقع ام اسمش حس بدی بهم داد ...

الان ام حس بدی داشتم، حدس زدم باید خطرناک باشه ...

هنوزم یادم نیست کی و کجا شنیدم!؟

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
چند سالشه پسرت فقط تمرکز نداره یا عدم تکلم هم هست بیش فعاله

نه عزیزم.پانزده سالشه.خودم احساس میکنم کم دقته.بردم دکتر گفتم بنویس.گفت نخیر نمیخواد.حتما تو دلشم گفت من دکترم یا تو؟

نه عزیزم.پانزده سالشه.خودم احساس میکنم کم دقته.بردم دکتر گفتم بنویس.گفت نخیر نمیخواد.حتما تو دلشم گف ...

😄😄دقت پایین معلومه از کوچیکی یا تو سن ۶ سالگی به عد درسهاش نشان میده قدرت یادگیری نداره خداروشکر دکتر نشدی 😄😄

آها خب ریتالین خطرناک نیست به اون شدت چون ضعیف شده شیشه اس

بابا واقعا برا درس خوندن میخوام ولی مامان بابام میگن معتاد میشی 😂

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 
من برای پسرم اتنتالین با جینیکو استفاده میکنم همیشه هم هست گیاهی هم هست خداروشکر حواب هم گرفتم شماها ...

عزیزم شما پسرتون چندسالشه و مشکلش چیه؟پسر من چهارسالشه حرف نمیزنه فقط شیطنت و خرابکاری میکنه یه مدت ریسپریدون بهش میدادم اما الان نمیدم نمیدونم چی بدم که ضرر نداشته باشه

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
عزیزم شما پسرتون چندسالشه و مشکلش چیه؟پسر من چهارسالشه حرف نمیزنه فقط شیطنت و خرابکاری میکنه یه مدت ...

سلام عزیزم پسرم ۴ سالو شش ماهه اوایل اتیسم گفتند ولی الان تشخیص بیش فعالی دادند اصلا ریسپریدون نده من اوایل یک دکتر داد بعد از عوض کردن چند تا دکتر گفت ریسپریدون اصلا بدرد نمیخوره علائم پسر شما چیه پسر من علاوه بر صحبت تو جه وتمرکز نداشت وشیطنت خداروشکر با استفاده از دارو خیلی خوب شده ریسپریدونش پنج ماه ترک دادم بدتر عصبی میشدبا این داروها گیاهی هم هست عاقل تر توجه بهتر دایر کلماتش هم بیشتر شده من خیلی دکتر بردم تا ازاین نتیجه خداروشکر گرفتم 

سلام عزیزم پسرم ۴ سالو شش ماهه اوایل اتیسم گفتند ولی الان تشخیص بیش فعالی دادند اصلا ریسپریدون نده م ...

پس خداراشکر که اتیسیم نیست پسر منم بیشفعاله و اصلن اروم نمیتونه بشینه میشه از داروی گیاهی که به پسرتون میدید عکس بزارید واینکه خودتون خریدین یا تجویذ دکتر هست؟

پسر من 4سال و یکماهشه فقط کلمه میگه اونم گنگ 

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم