2777
2789
ریتالین ماده مخدر هست که از مفتامین به دست میاد مفتامین شیشه اس همونی که میکشن 

شما چه مصرفی دارید اخه؟ تمرینای ذهنی انجام بدید بجای مصرف قرص

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بیمار ها چه کار میکنند.من تو مطب بودم‌شنیدم یکی از بیمار ها گفت دکتر گفته نیست و ایرانی هست.

والا من روزی سه تا باید مصرف کنم بعد دکترم صدتا نوشته بود رفتم بخرم گفتن چهل تا بیشتر نمیدیم.

کمبودتوجه و تمرکز

من برای پسرم اتنتالین با جینیکو استفاده میکنم همیشه هم هست گیاهی هم هست خداروشکر حواب هم گرفتم شماها هم به جای شیمایی گیاهیش استفاده کنید ریتالین خیلی عصبی میکند 

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 
آره دیگه نیست.شنیدم ایرانیش اومده که زیاد فایده نداره

ایرانیش چی هست همان ریتالینه یا اتنتالین 

دوستان برام دعا کنید بعد ازسالها غریبگی وغربت برگردم حداقل نزدیکترین شهرم منو فرزندانم درخواست دعا تک تک تان راداریم وپسر۵ ساله ام هم زودتر صحبت بیفته یک ادم دلشکسته غریب عریب 
دکتر باید بنویسه؟؟؟

دکترش نوشته بعد از یک ماه نتیجه اش دیدم خداروشکر ارام تمرکزش بیشتر بازی خودش میکند تو جه اش خیلی زیاده شما برای بچه تان میخواهید چندسالشه