2777
2789
برا خارجیا اره  تو ایران زیر مانتو و اینا بد جلوه میده

باید مانتو هارو با چربی پر کنیم😂😂

یه توضیح راجبِ اسمم👈 نوشتم خوناشام ب دوجهت اولا عاشق میویس هستم 🖤و دندونام عین مال اون خوناشامیه😸😻اما کوچولو رو واسه اینکه ظریفم نوشتم 😁راستی اینو بگم من خیلی مهربون و آرومم اما به وقتش طوفانی میشم ممکنه با مهربونی حرف بزنی چندبرابر مهربون باشم😻😍😘☺️ اما بد بشی منم هزاربرابر بد میشم😎😈👿😏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من چطورم دوستان؟  

قد وزنت چندع من حدس بزنم اول155/45حالابگو چندع

یه توضیح راجبِ اسمم👈 نوشتم خوناشام ب دوجهت اولا عاشق میویس هستم 🖤و دندونام عین مال اون خوناشامیه😸😻اما کوچولو رو واسه اینکه ظریفم نوشتم 😁راستی اینو بگم من خیلی مهربون و آرومم اما به وقتش طوفانی میشم ممکنه با مهربونی حرف بزنی چندبرابر مهربون باشم😻😍😘☺️ اما بد بشی منم هزاربرابر بد میشم😎😈👿😏
زیادی صاف و صوف یه قوسی ام داشته باشه قشنگه  نه اونجور ک یه طاقچه پشتت باشه ن اینجور ک عین اتو ...

خب اینا تقریبا باربی مانندن
دیگ نه خیلی سینه دارند نه خیلی باسن تقریبا لاغر و متناسبن

خب اینا تقریبا باربی مانندن دیگ نه خیلی سینه دارند نه خیلی باسن تقریبا لاغر و متناسبن

آره برای مدلینگ و خارج این اندام ایده آل هست اما ایران متاسفانه این اندام جذاب نیست 

آقایون ک فقط جنیفری و کیمی....  

آره برای مدلینگ و خارج این اندام ایده آل هست اما ایران متاسفانه این اندام جذاب نیست  آقایون ک ...

نه بابا سختش نکن
اقایونی کارداشیانی دوس دارند که فقط برا دوستی بخانش
وگرنه برای زندگی بیشتر لاغر و اندامی دوست دارند