2821
2789
برا خارجیا اره  تو ایران زیر مانتو و اینا بد جلوه میده

باید مانتو هارو با چربی پر کنیم😂😂

یه توضیح راجبِ اسمم👈 نوشتم خوناشام ب دوجهت اولا عاشق میویس هستم 🖤و دندونام عین مال اون خوناشامیه😸😻اما کوچولو رو واسه اینکه ظریفم نوشتم 😁راستی اینو بگم من خیلی مهربون و آرومم اما به وقتش طوفانی میشم ممکنه با مهربونی حرف بزنی چندبرابر مهربون باشم😻😍😘☺️ اما بد بشی منم هزاربرابر بد میشم😎😈👿😏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چطورم دوستان؟  

قد وزنت چندع من حدس بزنم اول155/45حالابگو چندع

یه توضیح راجبِ اسمم👈 نوشتم خوناشام ب دوجهت اولا عاشق میویس هستم 🖤و دندونام عین مال اون خوناشامیه😸😻اما کوچولو رو واسه اینکه ظریفم نوشتم 😁راستی اینو بگم من خیلی مهربون و آرومم اما به وقتش طوفانی میشم ممکنه با مهربونی حرف بزنی چندبرابر مهربون باشم😻😍😘☺️ اما بد بشی منم هزاربرابر بد میشم😎😈👿😏
زیادی صاف و صوف یه قوسی ام داشته باشه قشنگه  نه اونجور ک یه طاقچه پشتت باشه ن اینجور ک عین اتو ...

خب اینا تقریبا باربی مانندن
دیگ نه خیلی سینه دارند نه خیلی باسن تقریبا لاغر و متناسبن

خب اینا تقریبا باربی مانندن دیگ نه خیلی سینه دارند نه خیلی باسن تقریبا لاغر و متناسبن

آره برای مدلینگ و خارج این اندام ایده آل هست اما ایران متاسفانه این اندام جذاب نیست 

آقایون ک فقط جنیفری و کیمی....  

آره برای مدلینگ و خارج این اندام ایده آل هست اما ایران متاسفانه این اندام جذاب نیست  آقایون ک ...

نه بابا سختش نکن
اقایونی کارداشیانی دوس دارند که فقط برا دوستی بخانش
وگرنه برای زندگی بیشتر لاغر و اندامی دوست دارند

2823
2791
2779
2792