2777
2789
عنوان

ما برای مادرم اهمیتی نداریم

168 بازدید | 12 پست

مادرم اولویتش خانوادشه ،خواهر برادراش...حتی به پدرم هم اصلاااااااا اهمیتی نمیده....چندبار سر اینکه بریم جهیزیه بخریم باهاش دعوام شده....خستم کرده خسته...با منت و التماس میاد..همیشه خدا هم کارای مهمتر از خرید جهیزیه من داره..هفته بعد میخوام خونمو بچینم میگم بیا بریم بخریم تموم شه بره...میگ میرم خونه ابجیم ساعت ۱۲ میام...ای خدا😭😭😭 ساعت ۱۲ ظهر اخه...ینی انقدر واجبه مهمونی خونه ابجیش..مادرشوهرم اولویتش بچه هاشن چقدر بهشون احترام میذاره چقدر کمکشون میکنه...اما مادر من..چقدر مادر با مادر فرق داره.‌‌‌..لطفا توهین نکنید..‌بگید حق دارم ناردحت باشم یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولویت مامان منم خواهراشن وقتی میرع خونشون حتی جواب زنگامونم نمیده  واقعا چرا

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
کل خانوادمون پاشسده بخاطر این کاراش

بابات چطوری با این موضوع کنار میاد

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
کل خانوادمون پاشسده بخاطر این کاراش

منم قهر کردم سر این جریان الان دوساله با خالم یا مامانم با وساطتت بابام اشتی کردم ولی هنوز ته دلم ناراحتم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
منم قهر کردم سر این جریان الان دوساله با خالم یا مامانم با وساطتت بابام اشتی کردم ولی هنوز ته دلم نا ...

پس خوب منو میفهمی...منم دیگ خسته شدم...حس میکنم مادرمو مثل قبل دوست ندارم

کنار نیومده..رابطشون باهم اصلا خوب نیست

اون بخواد ک میتونه بگه نرو خونه خواهرت 

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!