2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی الان ما خوبیم فقط نگران بابام هستم میترسم بخوابم تب داره سیگاری هم هست😥

دارو مصرف میکنید؟فامیل ما با کلی قلیون و آسم دلتا گرفت خوب شد نکران نباش عزیزم

سنمون کم بود ۱۹ سالگی آشنا شدیم  الان هردو ۲۵ سالمونه من سه ماه ازش بزرگترم 😂 خب اونموقع ک آ ...

ماهم از هم خیلی دوریم حتی حضوری همو ندیدیم   یهو همه چی خراب شد  میگفت میخامت مطمعنم  ولی یهو گف باید همو ببینیم شاید پسندنکردم و ازاین حرفا    

نمیدونم شما چیکار کردین ک براازدواج میخادتون اونم بعد ۵ سال هنوز میخاد؟ 

تازه این کارم داره شاغله   شرط خونه ام نزاشتم میگه خیلیم دوسم داره اما خاستگاریم نیومده😶

دارو مصرف میکنید؟فامیل ما با کلی قلیون و آسم دلتا گرفت خوب شد نکران نباش عزیزم

من دکتر رفتم دارو بهم داد

علائم بابام امشب شروع شده همون داروهای منو میخوره

منتظرم صبح بشه ببرمش دکتر

نصفه شبی نمیتونم

مشکلتو میتونی بگی؟ اخه روانپزشک دارو میده معمولا  روانشناستو عوض کن خیلی خوبه که داری از کسی ...

افسردگی دارم 

واقعا نمیدونم مشکلمو چجوری بگم یه سری حرکات و رفتارهای خیلی غیرعادیه گاهی اوقات حس جنون دارم طوری که توی یه تصمیم آنی میرم سراغ قرص تا خودکشی کنم 

تا بیکار میشم شروع میکنم ب تخریب خودم و افکار پریشون میاد سراغم 

از خودم متنفرم 

روانشناسم رو عوض کردم اما بنظرم روانشناس نمیتونه کمکم کنه با حرف و راهنمایی خوب نمیشم 

روان پزشک بهتره برای من 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
سنمون کم بود ۱۹ سالگی آشنا شدیم  الان هردو ۲۵ سالمونه من سه ماه ازش بزرگترم 😂 خب اونموقع ک آ ...

درخواست بدم قبول میکنی  یه کم راهنماییم کنی؟   چون واقعا نمیدونم باید چیکارکنم  قبلشم باکسی نبودم ‌ک بلد باشم   

بچم مریضه

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
پس همو میخواید و همه چیز اوکیه پافشاری کنه درست میشه

فکر میکنم من خسته شدم ، افسرده شدم از وقتی کرونا اومده من خونه نشین شدم ولی اون هرروز داره پیشرفت می‌کنه 

حس میکنم قبلنا وابستگی بیشتری بهم داشت ولی الان حالش حتی بی منم خوبه 

حس میکنم بجای اینک برای آینده مون تلاش کنه بیشتر از شرایط الانش خیلی راضیه 

انگار من عجله دارم ک زودتر بهم برسیم ولی اون داره از این مسیر رو ب رشدش لذت می‌بره 

یکم توضیح دادنش سخته 

ای واااای چطور گرفتید؟

بچه خواهرم گرفته

نمیدونم از کجا

شایدم از مدرسه

اومده بود خونه بابام

دخترم واکسن شش ماهگی زده بود خونه تنها بودم میترسیدم تب کنه نتونم از پسش بربیام اومدم خونه بابام

اینجوری ما هم گرفتیم