2777
2789
چرا نمیاد خاستگاری؟

یکم شرایطش پیچیده س . سربازی نرفته هنوز . از اون طرفم خانواده من شرط خونه رو گذاشتن . فعلا نمیتونه خونه بخره مگ یه خونه کوچیک تو شهرک اونم یه جای پرت ک اونم هیچ کدوم دلمون نیست قرار بود ۱۰۰ ملیون پس انداز کنه و با فروش ماشین و وام خونه بخره ک میوفته برای بعد عید . ولی ب قدر کافی تلاش نمیکنه و این منو دلسرد می‌کنه 

کارش ساعتیه هرچه بیشتر تایم بزنه بیشتر درمیاره اونم ساعتی ۶۰ تومن 

دور کاریم هست و فول تایم در اختیار خودشه . نه بیرون رفتنی نه مهمون اومدنی هیچی از صبح تا شب تنهاست و کسی کاری ب کارش نداره 

یعنی راحت در روز می‌تونه ۱۰ ساعت کار کنه ک آخر ماه میشه ۱۵_۱۶ تومن با حساب تعطیلیا . ولی کار نمیکنه حقوقش سر ماه از ۱۰ تومن بیشتر نمیشه 

میگم همه ش سه ماه چی میشه تمام زورتو بزنی قول میده ولی عمل نمیکنه بهونه های مسخره میاره برام

بدن درد دارم از ساعت ۲ بیدارم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم شرایطش پیچیده س . سربازی نرفته هنوز . از اون طرفم خانواده من شرط خونه رو گذاشتن . فعلا نمیتونه خ ...

نمیخوام دل سردت کنم ولی حق داری تایم زیادی سرکار نیست کسیم میگی اطرافش نیست پس تایم ازادش زیاده  پس حق داری به دلت این بیفته چرا از تو سراغی نمیگی

کروناااا؟

نمیدونم شاید از دیروز حالم بده مسکن استفاده میکنم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
[QUOTE=224545515]عادت هر روزمه ۵میخوابم ۳بلند میشم[/QUOTEاووووه مجردی؟

نه عقدم

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
[QUOTE=224545515]عادت هر روزمه ۵میخوابم ۳بلند میشم[/QUOTEاووووه مجردی؟

از شانسم امروز دیر خوابیدا بودم داداشمو باید راه مینداختم بره مدرسه از ساعت ۹ونیمه بیدارم دارم غش میکنم

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊