2777
2789
ماهم از هم خیلی دوریم حتی حضوری همو ندیدیم   یهو همه چی خراب شد  میگفت میخامت مطمعنم   ...

ما هم بعد یک سال و دوماه دوستی همو برای اولین بار دیدیم 

شما کاش زودتر یه قرار ملاقات میذاشتین

چرا تا الان قرار نذاشتین؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هم بعد یک سال و دوماه دوستی همو برای اولین بار دیدیم  شما کاش زودتر یه قرار ملاقات میذاشتین ...

شرایطش رو ندارم  شهرمون خیلی کوچیکه اگه بیاد نمیتونیم حرف بزنیم  فقط همیشه ببینیم  نمیشه مثلا بریم کافه بشینیم حرف بزنیم چون اشنامیبینه   اونم میگه باید حرف بزنیم حضوری  بادیدن نمیشه

شرایطش رو ندارم  شهرمون خیلی کوچیکه اگه بیاد نمیتونیم حرف بزنیم  فقط همیشه ببینیم  نم ...

الهی دقیقا مثل ما 

منم تا دانشگاه قبول شدم اومد تو دانشگاه همو دیدیم 

ب نظرم خیلی ترس ب دلت راه نده رفیقی چیزی نداری باهاش هماهنگ کنی باهم برید کافه 

اول حسابی چک کن کسی نباشه بعد یه میزی گوشه کنار انتخاب کن ب دوستتم بگو حواسش باشه 

افسردگی دارم  واقعا نمیدونم مشکلمو چجوری بگم یه سری حرکات و رفتارهای خیلی غیرعادیه گاهی اوقات ...

عزیزم😔😔😔بله فک کردم فقط احساسی و مشکلات کوچیکه بله حتما باید پیش روانپزشک برید ..حتما در گذشته مشکلی داشتی یا حرفای بقیه و کودکی اتفاقی افتاده که اینطوری تاثیر کذاشته رو شما…مطمئنم و توهم مطمئن باش که حالت خوب میشه..

خیلی جدی و محکم دنبال درمان باش حتما حتما خوب میشی …

همین که این تصمیم و گرفتی و دنبالشی نشون میده خیلی دختر قوی هستی و از پسش برمیای…

یادت باشه این دنیا فقط یه تو داره پس بهترین خودت باش و بهترین واسه دنبات

عزیزم😔😔😔بله فک کردم فقط احساسی و مشکلات کوچیکه بله حتما باید پیش روانپزشک برید ..حتما در گذشته مش ...

ممنون عزیزم

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
فکر میکنم من خسته شدم ، افسرده شدم از وقتی کرونا اومده من خونه نشین شدم ولی اون هرروز داره پیشرفت می ...

همه اینارو به خودش بگو یه روز که حالت خوبه و آرامش داری که مطوئنی میتونی در آرامش همه چیزو بگی از همه دغدغه ها و فکرات واسش بگو و ازش بخواه واقعیت و بهت بگو و اصلا نگران تو و حالت نباشه اینجور دیگه بین دوراهی و سردرگمی نیستی ..خیلی پیش اومده تو‌زندگیمون نگران خیلی چیزا بودیم ..خیلی داستانای منفی ساختیم که هییییچ وقت اتفاق نیفتادن

همه اینارو به خودش بگو یه روز که حالت خوبه و آرامش داری که مطوئنی میتونی در آرامش همه چیزو بگی از هم ...

همه رومیدونه . از این طرز فکرم کلی اشکش در اومده . چندتا فیلم فرستاده و توش گریه کرده ک همه چیزم تویی . ولی من نیاز دارم تو رفتارش اینو ببینم . وقتی ساعتها نیستم و فقط چندتا پیام می‌ذاره . وقتی یه روز کامل نیستم فقط بهم میگه آنلاین شو فقط بدونم خوبی دیگ هیچی . چجوری باور کنم حرفاشو ؟!