2777
2789

وای عزیزم😍🥺

دوقلوهای من یازدهم به دنیا میان😍

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سیسمونیش هنوز حاضر نیس هروقت حاضر شد میزارم

پس منو حتما تگ کنی توروخدا

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
وای عزیزم😍🥺 دوقلوهای من یازدهم به دنیا میان😍

ای جونم 😍😍😍😍اسماشونو چی میزاری؟ عکس از سیسمونی نداری؟🥲

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

پس منو حتما تگ کنی توروخدا

رو سیسمونیش و ترکیب رنگ و اینطور چیزاش خیلی حساس بودم تازه به زور پیدا کردم و امروز سفارش دارم برا همون یکم دیر میاد سیسمونیش

ای جونم 😍😍😍😍اسماشونو چی میزاری؟ عکس از سیسمونی نداری؟🥲

اتفاقا چندلحظه پیش نظرسنجی گذاشتم😂

به احتمال زیاد آوا و آریا یا رایان و باران

اتاقشون کامل اماده اس🥺😂

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
میگن بهمن ماهیا خیلی خوشگلن😉

میگم چرا من خوشگلمااااا😌😌🙈😂😂😂

وایییییی عاشق لباس بچممممم😻😻😻خداحفظش کنه برااااات😻❤️❤️😘

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
میگم چرا من خوشگلمااااا😌😌🙈😂😂😂 وایییییی عاشق لباس بچممممم😻😻😻خداحفظش کنه برااااات😻❤️❤️😘

منم نمی‌دونم چرا سیر نمیشم فقط می‌خوام بخرم😍

اتفاقا چندلحظه پیش نظرسنجی گذاشتم😂 به احتمال زیاد آوا و آریا یا رایان و باران اتاقشون کامل اماده ...

خدا حفظشون کنه تاپیک نمیزنی برا سیسمونی؟🥲یک عدد سیسمونی دوست هستم عاشق دوقلو ♥️

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.