2789
اتفاقا چندلحظه پیش نظرسنجی گذاشتم😂 به احتمال زیاد آوا و آریا یا رایان و باران اتاقشون کامل اماده ...

عکس نمیزاری من ذوق فراوان دارم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا چندلحظه پیش نظرسنجی گذاشتم😂 به احتمال زیاد آوا و آریا یا رایان و باران اتاقشون کامل اماده ...

آخی کوچولو من عاشق دوقلوهام الانم هرکی میبینتم میگن دوقلو حامله ای 😂

اسیییی مبااااارکه ولی حساااااااااابی بخووووووووواب وای که من هفت ماهه بیشتر از هفت هشت ساعت نذاشته ...

خیالت تخت من از اول بارداریم فقط میخوابم😂 همسرم دیگه از ازین موضوع شاکی شده😁

خیالت تخت من از اول بارداریم فقط میخوابم😂 همسرم دیگه از ازین موضوع شاکی شده😁

خوب میکنی 

من ده روز اول نتونستم بخوابم!!! شاید نهایت روزی دوساعت میخوابیدم خیلی سخت بود اصلا دوست ندارم اونروزا برگرده

خوب میکنی  من ده روز اول نتونستم بخوابم!!! شاید نهایت روزی دوساعت میخوابیدم خیلی سخت بود اصلا ...

آخییییی آخه من از اولم. خوشخوابم صبا نمی‌تونم بیدار شم برا همسرم صبحانه آماده کنم دلم براش میسوزه فکر می‌کنه بچه بیاد اوضاع بهتر میشه نمی‌دونه تازه بدترم میشه😂

سیسمونیش دوست شما نی نی نداری

نه منتظرم دعا کن این ماه بارار بشم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
کمک داری بعداز زایمان؟ 

تا یکی دوهفته میرم خونه مامانم بقیش خدا کریمه 

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
منم نمی‌دونم چرا سیر نمیشم فقط می‌خوام بخرم😍

وایییی خیلی اوشملن من هنوز ازدواج نکردم ولی چند تا لباس و کفش خریدم 😂😂😂😂😂قایمشوووون کردم با جهزیه ام ببرم خونه شوعر 😌😻😂😂

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️