2777
2789
عنوان

تپل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست
درسته .. 😍😍😍انشالله صحیح سالم ب دنیا بیاریش  منم عااااشق بچه ام فک‌کنم بعد عروسی بلافاصله ...

هی خواهر دلت خوشه 

هیچ دلم بچه نمیخاست ناخواسته تو عقد باردار شدم سر همینم اصلا بارداری لذت بخشی ندارم همش اشک و آهه برام🥲

از قدت راضی هستی من که خیلی ناراحتم بخاطر قدم😥

منم خیلییی غصه قدم رو میخوردم همیشه ولی اینکه نامزدم میگه بخاطر قد کوتاهت عاشقت شدم 😂😂یجورایی بهم اعتماد ب نفس میده دیگه بش فک نمیکنم ...

برام اصلا مهم نیست دیگه دیگه‌خودم همینجوری دوس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی خواهر دلت خوشه  هیچ دلم بچه نمیخاست ناخواسته تو عقد باردار شدم سر همینم اصلا بارداری لذت بخ ...

نگو گلم اینو

دوستمم تو عقد باردار شد خییییلی هم خوشحال بود الانم بچش ب دنیا اومده اصلا مشکلی ندارن 

فقط مگه‌تو عقد جلوگیری نمیکردی؟چطور شد باردار شدی 

من که هنوز بکارت دارم چون متاسفانه خانواده هامون سنتی ان نامزدمم همینطور

۱۵۶قدم ۴۹وزنم  هرچیزی امتحان کردم تاثیر نداره اصلا  فقط قرصای هورمونی تاثیر داره اونم ه ...

خیلیم خوبی 

بخدا 1ساله دارم تلاش میکنم شکممو اب کنم نمیشه بخدا خوش بحالتون ک شکم ندارید ارزو ب دلم ک شکم تخت باشم 

منم 151 

51

دختری از دیار حسرت ...؛)         

ببین لباسم یقه افشولدر بود با اینکه سینه هام کوچیکه اما چون ترقوه ام حسابی بیرون زده بود همه میگفتن ...

من سینه ام برعکس درشته😐تو این مورد شانس اوردم خخخ 

ایشالله ک‌بتونم‌خوبدانتخاب کنم لباس رو

خیلیم خوبی  بخدا 1ساله دارم تلاش میکنم شکممو اب کنم نمیشه بخدا خوش بحالتون ک شکم ندارید ارزو ب ...

خاهرمم وزنش بالا میره هی میره باشگاه خیلی خوب وزنش اورده پایین خصوصا شکمش و‌ ران های پاش ک‌تپل میشدن همش😂

خاهرمم وزنش بالا میره هی میره باشگاه خیلی خوب وزنش اورده پایین خصوصا شکمش و‌ ران های پاش ک‌تپل میشدن ...

خوش بحالش من نمیتونم برم باشگاه خبلی ناراحتم

دختری از دیار حسرت ...؛)