2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قربونت نمیتونم 

استارتر عزیز اگر ازتون خواستند حتی 5 هزارتومن براشون واریز بفرمایید قطعا کلاهبرداری هست. شک نکنید. عزیز من به این فکر نکنید که پنجاه تومن و هفتاد تومن پولی نیست به امید اینکه کارم به نتیجه برسه، مطمئن باشید که فقط زمان و پول و اعصاب تون رو از شما میگیرند بی هیچ نتیجه ای

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

عزیزم شما رفتین ؟ من تازه ثبت نام کردم نمیدونم؟

نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی~ به حباب نگران لب یک رود قسم،،  وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت 🥀 غصه هم میگذرد...آنچنانی که فقط خاطره‌ای خواهد ماند!😕