2777
2789
عنوان

پسر ۱۷ ماهم 🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست

فقط در مورد ساعت خوابش میتونم نظر بدم که روز و شب بدنش برعکس شده.

کم کم صبح ها نیم ساعت نیم ساعت زودتر بیدارش کن که از اونور شب هم به موقع بخوابه.

تنظیمش کن روی ۹ شب خوابیدن و ۸ صبح بیدار شدن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم وزن ۸ کیلو ب بعد باید شیر شبش قطع شه چون باعث خرابی دندون میشه شیر روز رو هم فقط باید سینه ...

وووووووییییی چقد قر و فر داره بچه😂😂😂😂

خداحفظش کنه براتون❤❤❤

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
فقط در مورد ساعت خوابش میتونم نظر بدم که روز و شب بدنش برعکس شده. کم کم صبح ها نیم ساعت نیم ساعت زو ...

علت دیر خوابیدنش شیفتی بودن باباشه شبکاریاش اینطور میخوابه وگرنه خوابش نرماله زود میخابه زود پا میشه ممنون از نظرت گلم

اینکه غذا میخوره

اشکالش چیه؟؟؟!

دوم من نون پنیر اندازه بند انگشتی میدم دستش خودش بخوره

ماکارونی رشتع ای هم خودش میخوره

کوکو میدم دستش 

بیسکویت هم میدم دستش

ولی موز رو گنده گاز میزنه خودم نگه میدارم اون گاز کوچولو بزنه

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

پنج ماهگی که خیلی زوده حتی شیرپاستوریزه هم خوب نیست؟ پس چجوری میگن چه بزرگ چه کوچیک هرشب شیر بخوری ...

هر شب بله ولی نه اینکه از خواب بیدار شه تا صب ۲ ساعت یبار شیر بخاد 

منظورم از شیر شب شیریه که بچه طی خواب بیدار میشه میخوره

کلا بعد یک سال باید رو غذا تمرکز کرد تا شیرت الان شیر تو مثل آبه تا ۶ ماه شیر مقویه 

عزیزم پسرم از روز اول شیر خشک خورده الانم غذاش خوبه وزن و قدش عالیه فقط تایم غذاش بهم ریخته

پسر من ۱۵ ماهگی از شیر گرفته شد باردار شدم نتونستم شیر بدم بیچاررو. تازه غذا هم نمیخوره درست حسابی

عزیزم 

ولی شیر خشک یا شیر محلی و روزانه بهش بده نیاز داره 

الان چندماهته؟ 

من پسرم شیر خشکیه ۱۷ ماهشه خودمم ۲ ماهه باردارم

خب میگم این تایم زیاد گرسنه موندن اذیتش نمیکنه؟ بعد اینکه بعدش پرخوری میکنه دل درد میشه🥺

خوب کزدی...دیگه درستش همینه شبها نباید شیربخوره.روزا هم هرچی دوست داشت بده بخوره فقط شبها حتما دوسه ساعت قبل خواب شام بده که دلش درد نگیره

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

اینکه غذا میخوره اشکالش چیه؟؟؟! دوم من نون پنیر اندازه بند انگشتی میدم دستش خودش بخوره ماکارون ...

ممنون بابت پاسخگویی 

مشکلم اینه مثلا ۱۱ پا میشه تا ۲ و۳غذا نمیخوره ۲بار شیر میخوره فقط 

میگه ام اما نمیخوره اما بعدش کامل غذاشو میخوره تا شب

عزیزم پسرم خیلی هیکلیه بعد دندون جلوش از پشت یکم لک شده بود دکتر گفت باید شیر شبشو زودتر قطع میکردم ...

الان چند بدنبا اومده

چند شده 

بچه دوستم ۱۷ کیلوعه ولی شیر هنوز قطع نکرده دکترش

۲۲ ماهشه

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

عزیزم پسرم از روز اول شیر خشک خورده الانم غذاش خوبه وزن و قدش عالیه فقط تایم غذاش بهم ریخته

من فکر کردم شیر مادر بوده

اوکی