2821
2789
عنوان

پسر ۱۷ ماهم 🤒

323 بازدید | 34 پست

سلام مامانا پسرم ۱۷ ماهشه ۲.۳ هفته ای میشه از شیر شب گرفتمش شبا ۲ میخابع تا ۱۱ صب صبا که پا میشه تا چند ساعت اصلا غذا نمیخوره و فقط باید چند بار شیر بخوره بعدش غذا میخوره تا قبل خواب مدام در حال غذا خوردنه 

بنظرتون بخاطر اینه که از شیر شب گرفتم؟ 

البته کلا خوش خوراکه بعد ۲ ۳ ساعت که میخوره مثلا ی بشقاب پر غذا میخوره ولی من همش میترسم گشنش باشه میره پای گاز میگه ام اما نمیخوره

سوال دیگمم ممنون میشم چند تا غذای انگشتی مثل شامی، کوکو ،سیب زمینی سرخ شده پیشنهاد بدین چون عاشق غذای انگشتیه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۱۷ ماهه زود نبود ؟؟

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

شیر شب و روز نداره ما یه روز تصمیم میگیریم بچه رو از شیر میگیریم قبلشم وعده هاش کم میکنیم 

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
۱۷ ماهه زود نبود ؟؟

عزیزم پسرم خیلی هیکلیه بعد دندون جلوش از پشت یکم لک شده بود دکتر گفت باید شیر شبشو زودتر قطع میکردم حتی گفت اگه تونستی روزم قطع کن وزنش زیاده

شیر شب و روز نداره ما یه روز تصمیم میگیریم بچه رو از شیر میگیریم قبلشم وعده هاش کم میکنیم 

عزیزم ی سرچ کنید وزن ۸ کیلو ب بعد باید شیر شبشقطع شه بخاطر اینکه دندونای بچه رو خراب میکنه من دلم نمیومد وگرنه باید ۵ماهگی شیر شبشو قطع میکردم

چرا برعکس از شیر برداشتی معمولا شیر روز رو برمیدارن شبا تا چندوقت شیر میدن

نه عزیزم وزن ۸ کیلو ب بعد باید شیر شبش قطع شه چون باعث خرابی دندون میشه شیر روز رو هم فقط باید سینه مادر یا شیشه شیررو حذف کرد وگرنه بچه تا آخر عمرش باید هرروز ی مقداریشیر بخوره اما بالیوان

نه شیر شب باید پنج ماهگی حذف بشه کم کم تا بچه دندوناش خراب نشه 

پنج ماهگی که خیلی زوده

حتی شیرپاستوریزه هم خوب نیست؟

پس چجوری میگن چه بزرگ چه کوچیک هرشب شیر بخورین

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
نه شیر شب باید پنج ماهگی حذف بشه کم کم تا بچه دندوناش خراب نشه خوابشم منظم باشه و ممتد رشد کنه

دقیقا 

فسقلی من رشدش خوبه فقط میگفتم گشنشه دلم نمیومد😢 تا اینکه دکترش خیالمو راحت کرد 

فقط الان غذاش بهم ریخته

خب میگم این تایم زیاد گرسنه موندن اذیتش نمیکنه؟ بعد اینکه بعدش پرخوری میکنه دل درد میشه🥺

پسر من ۱۵ ماهگی از شیر گرفته شد باردار شدم نتونستم شیر بدم بیچاررو. تازه غذا هم نمیخوره درست حسابی