2777
2789
عنوان

خوردن اسپند

34644 بازدید | 51 پست

خانما من شنیدم اسپندخوراکی برای لاغری شکم خوبه شماهاتاحالا استفاده کردین خوب بوده؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

خوبم باشه میترسم بخورم😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبوست میاره

ن اصلا هم همچین چیزی نیست ما خونوادگی اسفاده میکنیم هرشب قبل خواب خیلی هم نتیجه گرفتیم

واسه مردی بمیر ک برات عابر بانکشو در بیاره بچپونه تو کیفت🤣😅تب کنه ک چی بشه ؟؟ برات نون و اب میشه؟؟؟؟😂😅یکم واقع بین باش😜🤪
سمیه من شنیدم خطرناکه بابا به جایش جعفری بخور

اسپندی ک دودمیکنن نه یه نوع خوراگیش هست اون خوبه...من همه اندامم خوبه فقط شکم دارم رژیمم بگیرم جاهای خوبم اب میشه اخرشکم...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
واسه چی میخورین  چجوری میخورین

دکتر طب سنتی واسه رفع بلغم بهم داده ک یکی از عوارضش همین چاقی شکم و پهلوعه

واسه مردی بمیر ک برات عابر بانکشو در بیاره بچپونه تو کیفت🤣😅تب کنه ک چی بشه ؟؟ برات نون و اب میشه؟؟؟؟😂😅یکم واقع بین باش😜🤪
دکتر طب سنتی واسه رفع بلغم بهم داده ک یکی از عوارضش همین چاقی شکم و پهلوعه

شکمو آب میکنه؟

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
اسپندی ک دودمیکنن نه یه نوع خوراگیش هست اون خوبه...من همه اندامم خوبه فقط شکم دارم رژیمم بگیرم جاهای ...

عزیزم اسپند خوراکی و غیر خوراکی نداریم 

اون قسمتش ک خوراکی هست دونه های سیاه رنگشه ک باید تازه باشه و قبل مصرف ۷ بار بشوریش حتما حتما

یکبار با اب جوش و شش بار سرد

شما بلغم داشتی چجوری بودی؟

عوارضش ک زیاده...

پریود نامنظم و خون تیره، خلط پشت گلو،خستگی و بی حالی و...

ن اصلا هم همچین چیزی نیست ما خونوادگی اسفاده میکنیم هرشب قبل خواب خیلی هم نتیجه گرفتیم

گلم اسفند معمولیا رو میخورین؟ چقدر؟ نو آبب یا معمولی 

منم شکم و پهلوهام خیلی بزرگه ۱۰ کیلو کم کردم الان ۶۵ ام ولی شکم دارم😔😔

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺

من شوهرم ۴۰شب خورد ولی هیچ اثری نداشت 

فقط وقتی میرفت دسشویی بود اسپند فصای خونه رو پر میکرد.😖

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
عزیزم اسپند خوراکی و غیر خوراکی نداریم  اون قسمتش ک خوراکی هست دونه های سیاه رنگشه ک باید تازه ...

شما استفاده کردین؟