2777
2789
عنوان

خوردن اسپند

| مشاهده متن کامل بحث + 34866 بازدید | 51 پست
مورد 2 و 3 و 4 و 7 چی هست عزیزم؟  شما اینا رو دائم می خوری؟

میتونی از عطاری تهیه کنی و طریقه مصرفشم روش نوشته

واسه مردی بمیر ک برات عابر بانکشو در بیاره بچپونه تو کیفت🤣😅تب کنه ک چی بشه ؟؟ برات نون و اب میشه؟؟؟؟😂😅یکم واقع بین باش😜🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ممکنه بیرون بره؟  من که فکر می کنم وقتی دارو قطع بشه دوباره برمی گرده

اگه سدی نخوری یا همراه با مصلحش بخوری ک برنمیگرده تازه اینجوری وقتی درمان بشی جوون و شاداب میمونی ادم وقتی چربی داره کلی مریضی سراغش میاد

واسه مردی بمیر ک برات عابر بانکشو در بیاره بچپونه تو کیفت🤣😅تب کنه ک چی بشه ؟؟ برات نون و اب میشه؟؟؟؟😂😅یکم واقع بین باش😜🤪
اگه سدی نخوری یا همراه با مصلحش بخوری ک برنمیگرده تازه اینجوری وقتی درمان بشی جوون و شاداب میمونی اد ...

سردی

گفت با این دارو ها و یکم مراعات نخوردن سردی خوب میشی جامعه رو یادم رفت بگم ب دارو ها اضافه بکن

چه زیاد شد سخت نیست خوردن اینهمه دارو؟ 

من دیگه بعد هفته ی اول عادت کردم

دونه هاشو هرشب یه قاشق مربا خوری بریز تو دهنت و از روش اب بخور ب مدت ۴۰ روز

من الان چن هفتس اسفند نصف قاشق چایخوری میخورم ولی اصلا نشستم همونطوری میخورم و از امروز تعدادشون 5تا کردم چون تو گوگل نوشته مواد سمی داره اگر بره همیشه مصرف میکنید تعد 3تا بخورید باعث تشنج و صرح و کما میشه

🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽