2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست
این مرده دیگه کارش خیلی خرابه..  چندین بار بوده یا یک بار.  با یک نفر یا با چند نفر

اینجاشو نمیدونم فقط اینو میدونم خدا نکنه ولی شوهرم اینجور کنه نمی تونم صورتشو نگا کنم این شخص که میگفت چطور میتونع با شوهری که با هزار نفره رابطه داشته باشه غیر قابل باور اینقدر به خودش ارزش قایله؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم ولی کلا یه سوالی که برام پیش میاد اینه: زنایی که می دونن شوهراشون بارها و بارها خیانت کردن ...

دقیقا نمی تونم درک کنم چجوری شوهرشونو قبول دارن چجوری میتونن رابطه داسته باشن به خودشون ارزش قایل نیستن؟

آها چون ندیدم تاحالا دختر ۱۴ ساله دوست پسر یا شوهر داشته باشه :////

از کجا میدونی۱۴ سالمه اسم‌پروف مگه شناسنامه هس؟

چیکار کنن بدبختا... فکر کنم اگه رابطه برقرار نکنه، شوهره میتونه شکایت کنه که زنم ازم تمکین نمیکنه

اوتم میتونه بگه شوهرم بهم خیانت کرده

سرویس دادن و رابطه جنسی واسه اینه کخ چشش دنبال زنهای دیگه نباشه وقتی خیانتشم میکنه مگه دیونم باز باه ...

دقیقا یکی میگفت مجبورم مگه چه شرایطی مجبور میکنه

معمولا بوده الانا نیست ؟ ://

اسکل نیستم اسم اصلی و تاریخ تولدمو اینجا بنوبسم هر بیشوری بیاد مزاحم شه درخواست بده

دقیقا یکی میگفت مجبورم مگه چه شرایطی مجبور میکنه

این یه حقیقتی هس

لطفا نیاین منو بخورید ولی خیلی از ما زنها با نداشتن حوصله یا شرایط بد خواسته همسرامونو اجابت میکنیم

واقعا غیر اینه که نمیخایم فردا زبونش دراز شه که تمکین نکردی و خیانت کردیم

اونوقت با تمام این کارها خیانت هم بکنه بره نیست شه

فکر کنم متولد ۸۶ ای بعد چطور دوتا بچه داری ؟؟؟؟؟؟!!!!!!

اولا متولد ۸۶ نیستم دوما بچه ندارم خودمم نیستم شرایط یکیو میگم یکی از نی نی سایتی هارو

این یه حقیقتی هس لطفا نیاین منو بخورید ولی خیلی از ما زنها با نداشتن حوصله یا شرایط بد خواسته همسرا ...

اره ولی این خانوم‌میگفت با اینکه میدونم خیانت میکنه ولی باز خواسته شو براوردع میکنم فک کنم اون موقع مرد حق داره چون زن به خودش ارزش قایل نیس این جرعتی رو به سوهرش میده

مدرک میخواد خاهر

خیانت هیچ توجیهی نداره باز نیازشو هم برطرف نکنه طرف نمیتونه بره خیانت کنه ولی میتونه طلاقش بده