2777
2789
عنوان

خیانت

284 بازدید | 29 پست

وقتی از شوهرتتون بار ها خیانت ببینین ولی بخاطر دوتا بچه نتونین طلاق بگیرین باز باهاش رابطه ج برقرار میکنین یکی اومده بود اینو میگفت بعضی وقتا ادم مجبوره چه شرایطی ادمو مجبور میکنه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داشتن بچه

خب این اوکی ولی بچه نمیگه که برو با بابام رابطه داشته باش بنظرم توهین به خوده شخص هس

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بنظرم کسایی که واقعا زندگی زناییشون ریشه داره مثلا بچه‌دارن یا بعد جدایی شرایطشون بدتر میشه و نمیتونن جدا بشن به عیچ عنوان نباید به روی شوهر بیارن که از خیانتش خبر دارن اینطوری حرمتا بیشتر حفظ میشه و اون مرد هر غلطی هم بکنه هم کارش هم حرفش خارج از محیط خونس

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
خب این اوکی ولی بچه نمیگه که برو با بابام رابطه داشته باش بنظرم توهین به خوده شخص هس

چیکار کنن بدبختا... فکر کنم اگه رابطه برقرار نکنه، شوهره میتونه شکایت کنه که زنم ازم تمکین نمیکنه

من مجردم ولی کلا یه سوالی که برام پیش میاد اینه: زنایی که می دونن شوهراشون بارها و بارها خیانت کردن و شاید الان هم در حال خیانتن، از ابتلا به امراض جنسی نمی ترسن؟!

یعنی حتی اگر نتونه طلاق بگیره هم باید سعی کنه تا حد امکان از این یه مورد پرهیز کنه یا حتما از وسایل پیشگیری استفاده کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!