2777
2789

هنوز عروسی نکردیم هفته ایی یه روز میاد پیشم شوهرم

دیشب اومد بعد میخاسیم بخابیم مامانم گفت میوه ببر بعد من گفتم میخوری بیارم بعد گفت نه ممنون 

بعد مامانم بیسکوییت ببر تو‌اتاق بعد من باز گفتم میخورری بیارم بعد بازم گفت نه نمیخاد اتاق من طبقه بالاس دیگه اب بردم رفتیم تو اتاق دیدم ناراحته گفتم چیشده گفت خجالت کشیدم من به عنوان مهمون میام من جلوی خانوادت روم نمیشه بگم میخورم بیار . بیار نخاسیم نمیخوریم من گفتم خب من نمیدونستم که رودروایسی داری که 

به نظرتون کارم اشتباه بوده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست گفته شوهرت نباید ازکسی بپرسی که مثلا چایی بریزم میخوری یانه؟خوب معلومه طرف میگه نه خیلی ممنون حتی اگه واقعا دلشم چایی بخواد

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

کارت اشتباه نبوده ولی احتمالا شوهرت خیلی حساسه و انتظار داشته بهش احترام بزاری و از طرفی شما هم خودمونی رفتار کردی و احساس کرده ارزشی براش قائل نشدی

دفعات بعد ازش چیزی نپرس و ببر براش

حالا یا میخوره یا نمیخوره

ولی جلوی بهانه تراشی رو از همین اول بگیر

خب اخلاقش نیومده دستت هنوز؟

بعدشم شوهرت نباید ناراحت میشد ،بالا رفتین با شوخی و خنده میگفت برو برام خوردنی بیار

مگه دختره انقد ناز نازیِ

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight