2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

271 بازدید | 17 پست

خانما مادرشوهرم با من ی جوریه اصلا انگار ارزشی براش ندارم سر عقد که هیچ کادویی بهم نداد،بعدشم تولدم ی بلوز که از قبل خریده بود داد،اونروز دفاع کردم دعوتش کردم حتی ی شاخه گل هم نداد بعد پیش من میشینه پامیشه میگه برا فلانی فلان کاررو کردم زایید طلا بردم تولدش ال و بل کردم انتظارات من بی جا هست یا این داره رفتار بدی میکنه چیکاز کنم 

میشه لطفا برای خرید خونه دلخواهم و رونق کسب و کارم صلوات بفرستی اگر فرستادی بگو تا منم برات بفرستم دلت بی غم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداخودش جواب همشونوبده اح صبح اول صبحی زنگ زد تر زده عصابم قطع کرد مریضن😒😒

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

انتظار نداشته باش بنظرم در عوض توهم کاری نکن براش😑خانواده همسر من سنگ تموم میذارن ولی از اون طرفم انتظار دارن بنده شون بشی😑

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬

بلوف میزنه،برا کسی چیزی نبرده،در حد همون کادوهایی که به تو داده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

عادت برخی مادرشوهراست‌ یکی مادرشوهر من

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

به نظرم کسی که دستش به دهنش میرسه و ادعا داره واسه فلانی این کارو کردم و اینا پس میتونه واسه بچه هاش و خانوادش بهتر مایه بزاره در نتیجه اگه من بودم این کارشو بی توجهی میدونستم و بهم بر میخورد

سعی کن تو هم نسبت بهشون خیلی سرد برخورد کنی میری خونشون مثه یه مهمون رفتار کن 

شروع شد تا الان سفره ابوالفضل و ختم انعام نذر میکردی شوهر کنی الان یادت رفته

حتما مادرت برای تو همچین کاری کرده که اومدی زر زدن برو گمشو

میشه لطفا برای خرید خونه دلخواهم و رونق کسب و کارم صلوات بفرستی اگر فرستادی بگو تا منم برات بفرستم دلت بی غم❤️