جغد_هستم مدیر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 عنوان خز ترین پز دادن هاییی رو که دیدین بگین | مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 93 پست خودم یکی بود پز برنج ایرانی میداد,😐😂😂😂 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏 1400/11/09 | 12:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 من هنوز بچه ندارم جاریم پز میده که من پسر زاییدمو خیلیا تو حسرت پسرن و...خلاصه همیشه هم از پسرش متنا ... هه 😏 ولش کن اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 به پژو پارس میگفت tu5 نمیفهمید اون اسم موتورشه بعد میگفت وااای داشبوردش انقد خوشگله نمیدونی چ ... خخخخ میگفت پرشیا حرفی اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
tarata عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 2453 نمیشه همه رو با خودت مقایسه کنی که.کلی میگم.توصیه هممیکنن که نگید نه اینکه بنالی نه ولی در کل ممکنه ... درسته. باهاتون کاملا موافقم. ممنونم گفتی عزیزم. بیشتر توجه میکنم به این موضوع اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 46035 درسته. باهاتون کاملا موافقم. ممنونم گفتی عزیزم. بیشتر توجه میکنم به این موضوع 🥰🥰🥰 او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟