2777
2789
عنوان

خز ترین پز دادن هاییی رو که دیدین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 93 پست

جاری منم پز میداد میگفت زن داداشم میگه تو همیشه لباس مارک دار میپوشی تو این وضع اقتصادی بعد من وجاری دیگه پرسیدیم  اسم مارک لباست چیه بلند شد رفت کمک مادشوهرم وما دوتا هم غرق درخنده چون حتی یه لباس مارکدادهم نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم پز میداد ما همیشه میوه هامونو از میوه فروشی میخریم و همه نوع میوه همیشه تو خونمون داریم و دیگه تو تولد بچش پز پاپسیکل هارو هم میداد کلا همه حرفاش پزه

خواهرشوهرم که همیشه میگه من زرنگم و وسایلاموگرفتم و خونمو ساختم و فلان درصورتی که هرچیزی که دارن از پدرشوهرشه دیگه اینکه توعروسیش رفته بود ارزون ترین آرایشگاه و لباس قدیمی گرفته بود خیلی بد شده بود بعد مادر شوهرم در جواب خواهر زادش که میگفت عروسو  خیلی سفید کرده بورن میگفت نه اون خودش سفیده کرم هم که زده سفید تر شده🤣🤣

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بچه ها یه سوال. کاری به اونایی که واقعا پز میدن و خل و چل هستن ندارم. ولی بعضی ها از خوشحالی شون همش ...

اونم‌قشنگ‌نیست .ممکنه کسی نمیتونه خونه بخره تو‌دلش حسرت بخوره.ادم باید شکرگزار باشه و‌خوشحال ولی حالا لازمم نیست هی تقسیمش کنی.تقسیم شادی با چیزای منطقی تر هست

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اونم‌قشنگ‌نیست .ممکنه کسی نمیتونه خونه بخره تو‌دلش حسرت بخوره.ادم باید شکرگزار باشه و‌خوشحال ولی حال ...

من برعکس از خوشحالی بقیه خوشحال میشم. حسرت نمیخورم. خودمم خونه ندارم ولی از موفقیت بقیه ذوق میکنم. اگه کسی ذاتش سالم باشه میدونه هر کسی سهم خودشو از پول و بچه و ... داره

پس حسرت دیگه معنی نداره

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

برا تشویق بقیه

واقعا کامنت اولم مشخص نیست منم همینو گفتم ؟ که این عکس پز دادن نیست ... پس چرا ریپلای میزنید اینو بگید ؟

نی نی سایتی های حاضر در صحنه باید استارتر رو ریپلای کنید، مثل من که بهش گفتم... نه منو که همین حرف رو دارم میزنم 😂

من برعکس از خوشحالی بقیه خوشحال میشم. حسرت نمیخورم. خودمم خونه ندارم ولی از موفقیت بقیه ذوق میکنم. ا ...

نمیشه همه رو با خودت مقایسه کنی که.کلی میگم.توصیه هم‌میکنن که نگید نه اینکه بنالی نه ولی در کل ممکنه ته دل طرف یه حالی بشه برا خود ادم خوب نیست

واقعا کامنت اولم مشخص نیست منم همینو گفتم ؟ که این عکس پز دادن نیست ... پس چرا ریپلای میزنید اینو بگ ...

یا ابالفضل در ادامه و تایید حرفت گفتم.باید یادم بمونه اسمت حتما